Bet6766 Kızlarrr beş aylık bebeğim var emziriyorum ve zayıflamak istiyorum ne gibi şeyler yapıyorsunuz biri limonlu su söyledi ama limonda sütün tadını değiştiriyor dediler değişik içecekler bilenler var mı 🌸
Hulyaaa Bet6766 merhaba cnm sütun yemeyle inan hiç alakası yok bol su iceceksin. Benimde bebeğin 4 ay 1 haftalık ve ben doğumdan beri dört aydır diyet yapıyorum bol su içerek ve 28 kg verdim toplamda . Evde haftada üç ya da dört günde Leslie yaptım. Bebeğime gelirsek sütüm azalmadi çok şükür sadece anne sütü alıyor doğduğundan beri. 2650 doğdu 35 hafta da şuan 4 aylık 8000 kg 🥰 diyeceğim oki bol su iç ve ekmeği şekeri kes ♥️
Bet6766 Elfvli bunlara çabalasamda dışardan beni gören zatıflamışsın diyor ama tartıya çıktığımda aynıyım eski pantolonlarıma girmek istiyorum artık çok sıkıldım 🤦🏻♀️
Gzd_ Bet6766 bunun için üzgünüm ki bir sene gibi bir zaman var etrafa aldırmayın her vücut ayrıdır vücudunuzun toparlanması için biraz izin verin yemek ile de alakası yok çünkü bunun şöyle düşünün organlarımız bile sıkışıyor hamileyken onların yerine gelmesi bile zaman alıyor
Bet6766 Gzd_ havalar biraz ısınınca memlekete gidicem ordaki gelecek eleştirileri şimdiden kafama takıyorum malesef millet anlayışsız o zamana kadar vermek istiyordum 🤦🏻♀️
Bet6766 Hulyaaa halbuki aksine süt veriyorsun ye diye tıkıştırıyorlar ağzına insanın bundan sonra bende böyle devam ediyim 🥰
Hulyaaa Bet6766 tabi cnm ben oğlumda o hatayı yaptım ilk çocuk olduğu için aman onu ye süt olsun aman bunu yes süt olsun diye diye aşırı şiştim diyette yapmadım 24 ay emzirdim ve ikinci çocuğu istediğimiz için 25. Ay braktim hamile kaldım ve 108 le kaldım 122 ile doğum yaptım düşün 😁 şuan 95 im yani on gün önce 95dm yarın sabah tartı günüm ins vermisimdir yine
Ttffrr @Ben 40kg almiştim hamilelikte ve 4uncu ayda diyete başladım ve tam 40kg verdim sonunda ilk once şunu soyleyim sizin yemek yeme porsiyonunuzun süt artırmakla hiç bir ilgisi yok ikincisi karbohidrat şeker tamamen silin hayatınızda özellikle beyaz un ve beyaz şeker yani un yerine yulaf veya tb unu kullanın şeker yerine bal hurma boyle doğal tatlandırıcılar kullanın daha sonra et tavuk balık ağrlıklı beslenin yağ olarak zeytın yağı kullanın vitaminlerden destwk alın bol su için hem zayıflayacaksınız hem motivasyonunuz artacak hem kendinizi seveceksiniz hem mutlu anne mutlu bebek olacak🥰
mza61 Bol su :) Emzirenler daha kolay kilo verirler eğer dikkat edersen. Bende 17 kilo verdim emzirirken. Sağlıklı beslen abur cuburu bitir, eğer canın tatlı çekerse ara öğünlerde hurma ye sütüde çok güzel arttırıyor hemde :)
mza61 Bet6766 ben birtek sabah kahvaltıdan önce ılık suya limon sıkıp içtim bir bardak. Onun dışında koymadım.
Rcline Bnde diyete başladm bakalım ek gıdaya geçtik nasılsa tam 6 aylık bebişim yemeğe o kdr alışmıısımki herşeyi yemek istiyor canım 😢