oglusum03 Kızlar özelde spiral ne kadara takıyorlar bilgisi olan yazabilir mi. Bu arada samsun da da bilen varsa yazabilir
3yasakadarsifirekran oglusum03 ben istanbuldayımm özel 1100 tl devlette her hastane takmıyormuş aile planlama merkezleri takıyormuş yarın oraya gidicem inş takarlar
Gzd_ oglusum03 ben bakır taktırdım kasım da daha çok olmadı ama çok düzensizlik yaptı 3 aylık deneyimim kadar bilgi veriyim birde adet sancısı çoğaldı ama koruyorsa asla çıkarmamaya ant içtim 😄
oglusum03 Gzd_ anladim canim her ay adet beklemekten şüphe etmekten yoruldum valla eşim de öyle taktir ne kadarsa vercem diyo
Meyra1 3yasakadarsifirekran aile planlama merkezleri adetin3 günü takıyorlar bende istiyordum eşim istemedi
Gzd_ oglusum03 çok bişey değişmedi bende gene gecikiyor ve korkup test yapıyosun çünkü spiral lede hamile kalan çok var o rahatlama gelmiyo yani
S_x_w oglusum03 bilemiyorum açıkçası dr um bakır takalım dediği için taktırdım..hormonlu olan adet kanamasını kesebiliyor eğer bakır iyi gelmezse(aşırı kanamaya sebep olursa) hormonlu düşünebiliriz demişti