aksam_ Kızlar bugün eşimle hesapladık ev kredisi faturalar masraflar derken Şubat ayında 11 bin lira harcamışız. Aylık gideriniz nedir. Biz mi abartıyoruz yoksa herkesin mi bu şekil
Deletedmom0099 aksam_ 2000 ev borcu 400 lira sigara 1500 lira faturalar temel olarak bunlar ama 7300 gelirimiz vardı bu ay, sıfır lirayım şuan 😂
Elanur Acayip bir giderimiz var motorin yüzünden iyice artti giderimiz. Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
Nislina aksam_ bacım bunu burda sormasaydın keşke sonra söyleyince milletten linç geliyor bi zamanlar bi garip annemizde böyle bir post açmıştı 😂😂
Zhnce aksam_ 1500 benzin 1500 kira 1000 faturalar 6000 kredi 500 sigara Yeme icme gezme giyim vs onları hesaplamadan her ay net giderler bunlar 😬😬
1prensesannesiiii aksam_ görmüyoruz ki 😂 kira 1.100 araba kiralık 4 bin faturalar 2.500 Market manav 1.500 mama bez yakıt hesaplayamıyoruz artık
Bebegmmm aksam_ 6-7 bin rahatcikiyor lux yaşamıyoruz da. Doğalgaz mesela en kısık bütün gün dönüyorum cocugumla evde ama gene 600-700 lira geliyor napim açsam battım demektir
Barlasb10 Ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor 🥴 ayın 15ine var ama şimdiden kalan paranın çoğu bitti 😑
Bebegmmm Barlasb10 en kisikta yanıyor ama çok geliyor hatta birazcık güneş çıksa gemen kapatıyorum bu ay biraz olsun düşsün diye. Bilmiyorum ocaktan olabilir sürekli su kayniyo hem mama için hem kendimde çay vs içiyorum. Ocak o kadar etki eder mi bilmiyorum tabi