Miracinannesi2021 Kizlar çok morelim bozuk dogumsonra verdigim kiloları tekrardan aldım ayıptır söylemesi 72 oldum bide minyon tipli yok her ne kadar şık giyinsemde ben şişmanla yol almışım öneri verin ne olur ağlayacam?
Msl- Miracinannesi2021 aynı ben ne giysem asla yakıştıramıyorum kendime 🤦🏻♀️ Emziriyorum günde 2 öğünüm var çok yememde yok aslınds nerden geliyor bu kilolar bilmiyorum
Leonmom Miracinannesi2021 akıl verelm de verceğimz akıl aynı az ye hareket et olcak 🥲🥲🥲 başka biri başka bişey söylerse diye bnde burda bekliyim kader arkadaşm
tubiiik_ Miracinannesi2021 bol bol su icin hamur isini hep birakin sebze bide az yagli yiyecekler tuketin bebeginizle yuruyus yapin bide kiloyu cok takmayin moralinizi cok bozmayin ozman daha cok yiyesiniz gelir
Meyra1 Miracinannesi2021 aynen bende aldım valla 17 kilo verdim 10 kilo aldım ama çok hasta oldum bütün değerlerim düştü kan ilaçları kullandım birde panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum tekrar aldım nasıl vercem şimdi kendimi motive edemiyorum bir türlü ozaman diyetisyenle vermiştim ınstagram üzerinden online diyet kazanmıstım 2 ay devam etmişti benimle diyetisyen ama suan diyetisyene verecek param maalesef yok napıcam bilmiyorum sinirlerim çok bozuk vallahi
Miracinannesi2021 Miracinannesi2021 Emzirdigim için çok acikiyorum bide eşim abur cubur alıyor üstüne yürüyüş yok bide ailemden uzaktayım deprasyona girdim
Mariposa Miracinannesi2021 moralini bozacak kadarsa , yememeye iradene sahip çıkmaya çalışmanı öneririm. Ben de mesela ipin ucunu kaçırırdım eger kızımın süt alerjisi olmasaydı. Onun sayesinde çikolata tatlı paketli gıdalar abur cubur tüketmiyorum baya da kilo verdim.
Haffuse Bi gin ben de aynalara kustum😅 Benem sarilik oldu, sutun kalitesi artsin diye yemedigim kalmadi.. Neyse kendime 6 ay vermistim… Hala gani gani zamanim var🤗
Merilice Miracinannesi2021 bende doğumdan sonra verdiğim kiloları almaya başladım ve bunu fark ettiğim an dur dedim kendime. Her gün en az yarım saat leslie yapıyorum. Çikolata, tatlı, hamur işi çıkardım hayatımdan zaten onlar sütte yapmıyo yememe gerek yok. Bi kahvaltıda az ekmek yiyorum o kadar. Bide doyduğumu hissettiğimde bırakıyorum yemeği. Hani olur ya doymuşsundur ama biraz daha yesem yerim anı o an biraz daha yemiyorum işte. Bırakıyorum. Kilo vermeye başladım bile