Ilayda0098 Bebeğim 12 aylık kilo zor alıyor çünkü çok hareketli kilo almasını istiyorum , önerebileceğiniz en iyi kilo aldıran yiyecek nedir
mertbebekkk Ilayda0098 cevabı yok sanırım almayan almıyor benim oğlumda bir yaşında 8700 dü dediğiniz gibi Cook hareketli gayet güzel yediriyorum iciriuorum ama sonuç bol enerji .bende çok istiyorum bir iki kilo daha alsın ama olmuyo
Tortilla_ Ilayda0098 Gece yatmadan önce veya ara öğünler de meyveli yulaf ezmesi yapabilirsiniz. Tok tutar. Kilo da aldırır. Üstüne pekmez de gezdirin mis
dandiniko Minipekka evet çok haklısınız. Ama öyle bi çevre baskısı var ki.. a zayıf a bilmem ne diye insanın psikolojisini bozuyorlar sanki sen o çocuğa iyi bakamıyormuşsun gibi hissettiriyorlar laflarıyla . Sonrada böyle kilo aldıran tarifler arıyoruz işte
birtutamsac Ilayda0098 hepimiz istiyoruz ama sağlık daha önemli, benim kızımda zayıf 10 aylık 7100 böyle büyüyecek artık yapacak bi şeyim yok diyorum :)
Minipekka dandiniko millete kapatın kulağınızı kilolu olsa AA neden kilolu zayıf olsa çok zayıf onlara asla beğendiremezsiniz hiçbir şeyi
Zlm dandiniko ben kucağımda taşıması kolay olsun diye diyet yaptırıyorum siz yaptirmiyomusunuz diyip sasirin
Ilayda0098 dandiniko başlayacağım inşallah ağzına bişi sürmüyor ki doğru dürüst ya iştahlı bi bebek değil :(((
dandiniko Minipekka orası öyle çok haklısınız ama ben kendi adıma söylim her zaman yapamıyorum o kuşak tıkama olayını 😁
Berna2205 Ilayda0098 denk gele yorumlarınızı gördüm . İştah için sürekli soğuk sıkım karadut özünden fayda gördüğünü söyleyenleri gördüm . Bi deneyin isterseniz . İnşallah faydasını görürsünüz :)
dandiniko Ilayda0098 iştahsız bebek zor evet ama şöyle bişey dene canım bende burda okumuştum. Sürekli eline bişey ver poğaca yap kek yap eline ver yesin böyle böyle midesini genişliyormuş daha çok yemek istiyormuş. İnşallah işe yarar