Ceeylaan Bu gün kızım 5 6 adım attı Yanıma Geldi Bidaha Adım Atmadı Sizce artık Yürümeyemi Hazırlanıyor Kızlar
Zeyynep Ceeylaan canım bizimkide aynı durumda 3 gün önce desteksiz ayağa kalktı 3 4 adım attı bidaha yapmadı bugün tekrar yapmaya başladı baya 15 20 defa yaptı bugün
Asiye1453 Ceeylaan ne güzel maşallah benim oğlum 1 yaşına girecek ayakta duramıyor kalkmak istemiyor üzülüyorum
aylizinannesiii Asiye1453 Benim kizimda 14 aylikken yürüdü adımlamaya basladi suan 18 aylik koşuyor o yüzden korkmayın bir anda kalkıp adım atmaya baslar insallah 💕💕
Kurkcudukkani Asiye1453 haftaya benimkode 1 yasina girecek adim atmior ayakta durmuoyor bile kendisi sizinde olemi
Zeyynep Ceeylaan hadi inşallah bu süreçte korkutuyor beni ya ben paniğim biraz düşüp kafasını vuracak bişi olcak diye çok korkuyorum engelliyorum bazen ayağa kalkacağı zaman iyi yapmıyorum ama elimde değil benim yüzümden geç yürücek ☹️
Ceeylaan Zeyynep ben çok fazla istekliyim Ondan daha çok istekliyim kendim adım atıyorum hadi kızım hadi diye düşdünde bişi yok annem hadi tekrar diyorum 😂 çok sakınma bencede Yinede ya
Asiye1453 Kurkcudukkani evet aynen öyle 19 martta 1 yaşına girecek dediğiniz gibi ayakta bile duramıyor yürümek de istemiyor çok isteksiz emekleme de yok canı isterse arkaya doğru gidiyor bazen 🤔