edep_ya_hu_edep Merhaba 😊 Bebeğinizin doğum gününe kimleri çağırdınız ? Çocuklara mi daha çok öncelik verdiniz yoksa büyüklerin mi daha çok olmasını istediniz de büyüklere mi yoğunluk verdiniz . Bebegimin doğum günü yaklasiyor, ilk olduğu için tecrubesizim bana da fikir olsun 😊😇
Deletedmom0099 edep_ya_hu_edep etrafımızda pek cocuklu kimse yok en düşük 9 yaş var o yüzden aile bireylerine önem verdim zaten 1 yaşında karşılıklı oyun oynama gibi bir durum olmadığı için çok fark etmiyor bence
Ilayda0098 Benim doğumgünüm haftaya , kadınlar arasında mevlüt yapcam , eltilerim görümcelerim annem 2.3 tanr arkadaşım çağıracağım , eğer mevlüt gibi düşünmezsen akşam kendi aileniz arasında yapın , intden balon alacağım , elbise sipariş ettim öyle yani…
edep_ya_hu_edep Ilayda0098 Gorumcelerimin hiç birisiyle görüşmüyorum çağırmayı zaten hiç düşünmüyorum benim ailem de uzakta yabancı memlekete gelin geldim kısacası, akşam kendi aramızda yapınca da konsept yapicam ya sanki Bi anlamı kalmıyor gibi 😏 Sizin mevlitli olması güzelmiş ama
1kiz1oglan- Oğlumun ilk doğum gününde yakın akrabaların eşlerini falan cagirmistik gündüz kendi aramızda çalıp oynamıştık eglenmistik çocuklarda vardı 🥳🥳