Elifseker Anneler 53 günlük bebeğim emiyor ama emdikten sonra ellerini emmeye devam ediyor doymuyor olabilir mi birde iki gündüz sütüm azaldı gibi gündüzleri sürekli emiyor beni uyumuyor azaldığını nasıl anlarım
Sakura-chan Elifseker tiryakidir canım . Benimkinin anne karnında bile fotoları ellerini emerken çekildi . Doğduktan sonra da aynısı oldu. Çok normal
Sezenaksukarademir Elifseker benimki 44 günlük uyanıkken hep eli ağzında. Hiç çekmiyor bende zorlanıyorum.
MerveGedik Elifseker bebegimin kilo alımı gayet iyi 2 ay 14 gunluguz gayet iyi olmasına rağmen uyku sırasında bile eli ağzına değmesin hemen emmeye basliyo alışkanlık emmeyi seven bebislerimiz var bence 😁
Rzgr Elifseker biz 4 aylik olduk 2 ayliktan bu yana ellerini emiyor memeyi birakip ellerini sokuyor agzina mudahale etmiyorum dis cikarma dönemindeyiz 2. Aydan beri dis yerleri belli ama gelen giden yok
Rzgr Elifseker bizde sizinle ayni donemde 5 kilo gibiydik cokta fark yok 3. Ay kontrolunde 6800 olmustu yarin 4. Ay kontrolumuz ustelik dogdugundan beri 5 dk dan fazla emmiyo endise etmeyin aclik degildir onunkisi
Bebegim_ben Elifseker o attıkça ağzına sen çek canm aliskanlikdir açlık değil bebeklerin tek bildiği emmek o yuzden yapıyorlar aç olsa çok ağlar