eceyiilmazm Merhaba anneler bir suredir çok şiddetli boyun ve sırt ağrım var doktora gittiğimde tümör gördü MR görüntüsünde. Emarin raporunu bekliyorum. Böyle bişey basına gelen var mi nasıl bir süreç ?
_YanakReisinAnnesii eceyiilmazm geçmiş olsun bilgim yok ama nasıl bir ağrıydı sürekli ağrıyor muydu ?
Ikrazumra19 eceyiilmazm bendede boynumda agri var ama bana fitik teshisi kondu ustte kalsin gecmis olsun
MucizemiinAnnesiii eceyiilmazm çok geçmiş olsun canım . Dahiliye mi gittin ? Benimde aynı anlattığın gibi bende gidicem de. Ben bu kadar şiddetli ağrı görmedim
eceyiilmazm _YanakReisinAnnesii aslında doğumdan hemen sonra başladığı icin spinal sezeryandandir diye 8 ay boyunca gitmedim dayanamayınca gittim. Özellikle sabahları kalktığımda oluşan şiddetli ağrı
_YanakReisinAnnesii eceyiilmazm 7 ay oldu doğum yapalı bazı sabahlar bel sırt ağrısından zor kalkıyorum yataktan bende hep spinale bağladım muayene olmak gerekiyor yine de demek ki , geçmiş olsun size de
eceyiilmazm MucizemiinAnnesiii teşekkür ederim ortopedi ve Travmatoloji bölümü bakıyor dediğiniz ağrıya o doktor farketti
Kahvetelvesi @eceyiilmazm spinal sezeryandan dolayidir diye bende hiç gitmedim ama bende de oluyo sirt boyun bel ağrısı gitmek kesinlikle lazım aslında sizede çok geçmiş olsun Allahım şifa versin