BurcuGorkem Oğlum 4 bucuk aylık sünnet ettirmek için goturdum pipisi sola yatık biraz ama deridenmi, penismi yatık anlayamıyorum Eğer yatıksa birde onun amelıyatını olucak başına gelen var mı
Alabilgic3434 BurcuGorkem benim oğluma da öyle demişlerdi iyi bir üroloji doktoru bulduk sünnet oldu düzeldi bence sıkıntımız olmadı çok şükür 2 ay 10 günlükken olmuştuk bizde şuan 14 ay 7 günlük
Alpfat BurcuGorkem Benim oğlum 4 ay 3 günlük bizde sünnet ettirmedik daha bizimkinin de sağa yatık durumda sağa doğru tuvaletini yapiyor bende kaygılarım simdi böyle okuyunca dr a felan da sormadim hiç 😔
Kerem_mom Bizimkinde de hafif var ama ben rutin doktora götürdüğümde birşey demedi yarında sünnet olacak şuan 2 ay 21 günlük
BurcuGorkem Kerem_mom benimkine eger eğriyse onuda düzeltme amelıyatı yaparız dedi 6. Aydan sonra , ereksiyon olunca bak eğrimi diyor eğri ama deridenmı penistenmi anlamıyorum ki
BurcuGorkem Alabilgic3434 sadece sünnet oldu dimi, baska operasyon gecirmedi? Benimki düzeltme amelıyatı felan dedi yarın baska doktorada gostericem
Alabilgic3434 BurcuGorkem sadece sünnet yapıldı zaten bizim üroloji doktoru net erğenlikte belli olur demişti şuan bi operasyon önermemişti
BurcuGorkem Kerem_mom bizimde öyleymiş derisi eğriymiş sadece erekte olunca baktı doktor , pipi eğri diye korktum ben
BurcuGorkem Alpfat sünnet olcagı zaman doktor bakıp muayene ediyor, erekte oldugu zaman ne kadar eğri ona bakıyor, inikken değilde bizden resim istedi büyüdüğünde attık sünnet derisi eğik pipi değil dedi