Azra34 Selam anneler zaditen damla kullanan var mı 2aydır kullanıyoruz alerjik durumumuzdsn dolayı doktor en az 3ay kullanacaksınız dedi fakat yinede korkuyorum zararı olur mu acaba
irva Azra34 10 gün kullandık bıraktık fazla kullandırmadı.Yeğenim devamlı kullanıyor ama alerjisinden dolayı.
Berna92Z Azra34 benim kızımin alerjik bı bebek nerdeyse 2 yaşına kadar aralikli olarak hep kullanmak zorunda kaldık damla kullandık snra surubunu verdi doktor daha Yeni bıraktık diyebilirm hiç bir zararı olmadi
Acemianne012 Azra34 bende kullanıyorum sabah akşam alerjik geniz akıntısı var kızımın faydası var galiba doktorumuz ısrarla 3 ay kullan dedi mart bitene kadar çünkü çok çabuk tıkanıyor du
Duham44 Azra34 bende ogluma kullaniyorum doktor verdi ama 1 hafta kullan birak dedi 3 ay boyuncs aralıksız mi kullanicaksiniz siz bide bebeginizde alerji belirtileriniz nelerdi acaba
Denizgozlum Azra34 benim de bebeğim alerjik. Çok yoğun döküntüsü ve yoğun kaşınması oluyor. Kaşımaktan kanatıyor her yerini. Bu damlayı duymuştum çok fazla bebek kullanıyor. Ama ben doktora sorduğumda önermiyorum dedi yazmadı. Her doktor da farklı düşünüyor sanırım 😏
Prensannesiiiiiiiiii Bizede atarax yazmıştı çok zorda kalmadıkça vermdm zatideni de başka doktor vermişti bir iki kez verdm cok zorda kalınca ilaç neticede iyi değil yani