Lilan Bebelak gold kulananlar memnun mu acaba? Aptamil kullanıyoruz ama Mama değiştirmek istiyorum. Birde 5 ay 6 günlüğüz 2 numara için erkenmi teşekkürler 🙏
MuhammedAmine Lilan 2 numara için erken tabi 6 aylık okucak onu içebilmesi için ben bebelac gold kullanıyorum memnunum aptamil oğlumda gaz ve kabızlık yapmıştı içmiyordunda zaten şimdilik memnunuz
Itsybitsyspider Lilan 2 no için erken aptamil 2 bizde aşırı ishal yaptı sma kullanıyoruz çok memnunum
Aybars22 Lilan bende oğluma bebelac Gold veriyorum Aptamilden geçtik bizde. Memnunum. Tam 6 aylık olsun o zaman geç 2 numaraya
Damla33 Lilan sma kullaniodm yesil kaka yapti ve 3 gunde bir yapiodu tuvaletini bebelac golda gectim gunde bir yapmaya basladi yesil kakasi gecti gazini kendi cikariyor cogunlukla artik memnun kaldim
Lilan MuhammedAmine genelde aptamil kulanan bebekler mama değişiminde zorlanıyor diye duymuştum 🤷♀️ peki tok tutuyormu ? Aptamilde sürekli acıkıyor da
MuhammedAmine Lilan benim oğlum fuzili ağlayan bir tip ben anlamıyorum açlıktan ağlayıp ağlamadığını eüzgar esse ağlar 6 aylık ama gelişimi çok iyi demekki tok tutuyor yeterli geliyor
salihayilmaz BEN BEBELAC GOLD KULLANIYORUM, ÇOK MEMNUNUM, BENCE İÇERİĞİ EN TEMİZ MAMA, KEFİR GİBİ. 2 NUMARASINA 6. AY DOLUNCA GEÇİN
Minikbirel Hip kulanıordm bebegim kılo almadı bırde sıkıldı mamadan bebelac gold iyi yıyor şukur maşalllah
Meltemege Kızlar bende aptamil 3 kullanıyorum bebeğim 11 aylık ama tok tutmuyor sanki gece 150-180 ölçü verdiğim halde oğlum 3-4 saate uyanıyor mama değişikliği yapayım mı sizce? önceden sma kullanıyordum ama dikkat etmedim bebelac gold kullananlar fikir verebilir mi
kiliclar [bilinmeyen] aptamil çok güzel bir mamadır bende kullanıyorum bebelac gold yiğenim içiyor güzel bir mamadır