Meleklianne Alyalenabebek banada doktor sma yada evolvia önerdi ben aptamil kullanıyordum. Sma basladım. Ama evolviayı merak ediyorum ben de şurada bekleyim☺️
lyl0742 Alyalenabebek biz doğduğundan beri evolvia kullanıyoruz çok memnunuz hiç gaz sorunu yaşamadık gayet güzelde kilo aldırıyor 3 ay 9 günlük 6600 oğlum diğer mamaları kullananlardan çok gaz şikayeti duydum hatta bir çoğu evolvia ya geçiş yaptı.
Alyalenabebek Meleklianne Sma dan memnunmusunuz ya ben evolviaya basladim 3 gun oldu ama cocuk asiri kaka yapiyor beline cikiyor degistirmek istiyorum doktorlar genelde anlasmali oldugu mamalari oneriyor tecrubeli annelerden bilgi almak istiyorum
Yanakkizim Ben kullandım hiccc yaramadı zerre kilo aldırmadı e tabi bebekten bebeğe değişiyor bana doktorum goldengot anne sütüne en yakın dedi bir hafta oldu başlaeim
Alyalenabebek Yanakkizim Bende kilo aldircagini sanmiyorum.bu mamanin o yuzden degismek istiyorumda goldengot nasil memnunmusunuz
Meleklianne Alyalenabebek golden goat kullandık kızıma kabız yaptı zorla içiyordu diliyle itiyordu zorla 1 kutuyu bitirebildim