Syhnsrmn Arkadaşlar 2 ay sonra işe başlıcam pompa arayışı içindeyim en iyi sağım yapan elektrikli pompa hangisi
Miniminianne Syhnsrmn ben de 5,5 aydır lansinoh tekli kullanıyorum ama sanki bu aralar güzel sağım yapamıyor. Sütüm de çok az ama her gece 60 cc çıkan sütüm dün gece 10 cc bile çıkmadı manuel ile sağdım 20 cc daha çıkardı. Ben de şu an yeni ürün arayışındayım.
Sinem2626 Syhnsrmn joker Babyde en son indirim vardı ben lansinoh kullanıyorum çok memnunum 👍 internet sayfasında indirim vardı bir bakın
Caspiumare Syhnsrmn mamajoo kullandım çok kötüydü ama benim makinamda sorun varmış. Bir aydır medela swing kullanıyorum çok memnunum
Arel Canaryy bendede o var ama çekerken meme ucumun yanlarını yara yaptı anlamadım çekimi çok güzel ama
Syhnsrmn Miniminianne pompa fiyatlarıda baya pahalı bunu alayim deneyim olmadı bi daha alırım diyemem lansinoh iyi evet ama acaba göğüse uygun mu olmalı alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini de bilmiyorum açıkçası benim için çok önemli çünkü 12 saat olmicam çocuğumun yanında
buse1928 Miniminianne canım içinde beyaz birşey var tıpa gibi onu iyice oturduğuna emin ol bendede olmuştu düzelttim geçti belki yardımım dokunur 🙂
Miniminianne Syhnsrmn aynen öyle. Benim oğlum da bu ara meme reddi yaşıyor sağarak vermek zorundayım makineye çok ihtiyaç duyuyorum
G_ADAN Syhnsrmn medela swing. 2 kuruş fazla ver bunu al lansinoh faln uğraşma ödüllü bir makina canım çok çok memmunum
Masalim Syhnsrmn bende lansinoh tekli kullandim cok memnunum ama geceleri emzirmeye calis yoksa ne yaparsan yap sutun kesiliyo canim biberonuda gogus ucuna uyarli biberonlar var cekmeden gelmiyo yoksa biberona alisirsa emmez ve zamanla kesilir sutun
Syhnsrmn Masalim şimdi kesinlikle biberon emzik almıyor biberona alışıp insallah beni bırakmaz bulduğum her fırsatta emzircem teşekkür ederim
Kbr Mamajo tekli kullanıyorum memnunum ilk günden beri kullaniyorum. Şu an iyi aylığız oğlum sadece geceleri emiyor gündüz sürekli sagip veriyorum.
Masalim Syhnsrmn rica ederim biraz acikinca aliyorlar kizimdan biliyorum ama dedigim gibi anne gogsu gibi cekmeden gelmeyen biberonlar var ondan alirsan memeyi birakmiyo ama diger biberonlarda rahat geldigi icin memeyi birakiyorlar cekmek yoruyo rahata alisinca ona cok dikkat et derim
Sevde123 Lansinoh çift başlıklı kullaniyorum ben memnunum ayarlanabilir kademeler var tavsiye ederim 👍
DenizRuya Syhnsrmn merhaba ben kızıma sütümü sağıp veriyorum çünkü tutmuyo haliyle bir sürü araştırma yaptım 2 makina denedim yok memnun kalmadım en son medela hastane tipi süt sagma makinası kiraladım şimdi mükemmel rahatım dereceli hem istediğim gibi ayarlıyorum çok rahat