Sudaiz6 Bebeğim iki gündür ağlamıyor ama bağırıyor sürekli emmek istiyor kucak istiyor sizler neler yaşadınız
2-cocuklu-hayat Sudaiz6 3ay 5günlük bebeğim 2-3 gündür emmek istemiyo çok acıkırsa öyle doya doya emiyor uykuya zor dalıyor sanırım atak dönemine girdik
Nevarebeka1 Aglıyor kucak istiyor emmek istiyor uykuya dalıyor ama yerine koyar kıymaz uyanıyor sabahları neşeli öğleden sonra çok fena oluyor sebepsiz ağlama krizleri o krizlerde meme reddi
Sudaiz6 Nevarebeka1 aynen akşam olunca ağlıyor krize giriyor sabah neşeli sadece sütüm az diye mama veriyorum 3 aylık bebek ağzını kitliyor resmen
Nevarebeka1 Sudaiz6 benim tam 3 ay olmadı ama takvime göre atak dönemimiz görünüyor sizinki kaçıncı haft doğdu benim 40+3
Sudaiz6 2-cocuklu-hayat emiyor ama biberon zaten almıyordu kaşıkla besliyorum mamayı ama almıyor artık ama süreklide beni emmek istiyor öyle sakinleşiyor biraz akşam olunca gece uykusuna kadar ağlama krizi
2-cocuklu-hayat Sudaiz6 Bu günlerde geçecek elbet sadece sabır gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızın canı sağolsun yeterki