Leylus Zynp35 allah onları kahretsin ya akşam akşam bela okudum çok sinirlendim sonuna kadar sabırla git şikayet et canım bi zararı olurmu ilaç hakkında bilgin varmı
Noname21 Zynp35 malesef hastane bu gibi durumları çok güzel komufle ediyor. Hemsire olarak söylüyorum bunu. Yanlış ilaç yanlış doz falan. Evraklar ona göre düzenleniyor. Kimse ispatkayamiyor birsey.
Zynp35 Noname21 canm yanlis anlama sozumu tum kurum kuruluslar icin diyorum sozum meclisten dışarı derler ya it iti ısırmaz diye bi laf var hastanede calisan arkafasimda ayni senn dedini dedi kapatrlar ustunu dedi. Sirf ispat icin belge istedim direttim dr lar araya girdi hemsire basit bi not kagidina igne adini yazip sadece imza atti bnde acil giriş kagdnn reminide cektim ispat etmek icin.
Sehertosunn Zynp35 herhalde ilk etapta sinirlerime hakim olamaz olay çıkarırdım elimden alamazlardi o hemsireyi. Ame helal olsun size. Umarim bebis iyidir sizde peşini bırakmayın cok büyük bir ihmal
Zynp35 Sehertosunn cok şükür bebegim iyi ve cok cok dikkat ederek haklıyken haksiz olmayayim.diye dusune dusune kelimelerimi tartarak konusup hakkimi aradm bn kamu persineliyim hakkimi hukukumu biliyorum dedm uslubuma dikkat ederek hakkimo aradm
Seymanur9 Zynp35 ben o hemşirenin ağzına sıçayım . Çocuklarımızıın hayatı ne kadar ucuz ya . Aklıma ALİ EMİR geldi . Ali Emir e ne oldu diye araştırın google dan görürsünüz ya da instadan annesi sema caner var ona bakın . Böylesi beyinsiz bir hemşire ve doktorun verdiği yanlış ilaç yüzünden o bebek öldü ya biraz ders alsın artık şu sağlıkçılar bebeklere bakarken ya
Zynp35 Seymanur9 ahh ahh bilmemmi aliemiri bn baktikca icim.gidiyordu agliyordum o geldi o an bnm aima elim ayam bosaldi korkudan o yuzden cirpindim bu kadar Allahim o anneye sabir versin
Noname21 Zynp35 senin elinde su su saatte su hastaya b 12 yerine dekort iğnesi yapılmıştır ad soyad imza şeklinde bit kağıdın yoksa. Cok bir sey bekleme. Allah korumuş. Cok daha kötüsü olabilirdi ama hastane de evraklar işte o şekilde hazırlanıyor Enjeksiyon defterinoluyor oraya ne iğnesi yapıldığı hasta adı soyadı ve hemşire adı soyadı yazıyor. Sen diyorsun ki dekort yapıldı Deftere bakacaklar ki 8nlar oraya b 12 yazmıştır. Kim nerden bilecek.
elmaliturtam Zynp35 keşke polis falan çağırıp tutanak tuttursaydınız. Valla bravo size ben olsam o an iğne olacak stresi ile bakmazdım hiç sayenizde daha dikkatli olacağım bu saatten sonra. Çok geçmiş olsun
Zynp35 elmaliturtam o an polis aklima gelmedi ama keskedr cagrsaydim tutanak tutmak zorunda kalirlardi o zaman
Seymanur9 Zynp35 amin . Geçen gece yine videosu önüme çıktı gerçekten ağla ağla içim çıktı . Allah kimseye evlat acısı vermesin . Peşini de bırakmayın sakın
YoldasYilmaz Zynp35 Allah korusun tum bebisleri cok geçmiş olsun. Peşini asla bırakmayın. Benim.kuzenim İzmir devlette esi hemsireyi uyanmasına rağmen, yanlış iğne yaptılar, kaybettik kuzenimi.cok sukur bebisiniz iyi ama başkalarına yaşamasın peşini birakmayin
Zynp35 YoldasYilmaz Allahim sabirlar versin cok zor bi durum sis boyle deynce kotu oldm insallah bisi olmaz bırakmayacam pesjni
YoldasYilmaz Zynp35 sizi üzmek istemedim Allah korusun. Ama bugun siz peşini birakmazsaniz belkide ileride başkasına yapılacak büyük bir tehlikeyi önlemiş olacaksiniz.Allah yavrularimizla sınamasın bizleri.
Zynp35 Noname21 canm.cok uğraştım almak.icin vermedler en son çocuk dr ile acil dr hemsireye dedi bi kaguda yaz ver salak kadın not kagidina su igne yapilmistir diye yazip imzaladı. Bn dedm bu resmi evrak deil ama.anlatamadm
Busra12345555666 Zynp35 allah belasını versin yıksaydin ortalığı ayağa kaldirsaydin ne bok olduğunu herkes duysaydı şerefsiz köpek
Singlemom Zynp35 inanamıyorum ya iyi mi şuan bebeğiniz çok talihsiz bi olay çok geçmiş olmuş bırakmayın peşini
P111 Zynp35 durumu twitter a tadisiyin burdan da baslik acin bizde destek olalim. Sosyal medyanin gucu mevcut isleyisden daha fazla. Mutlaka ve mutlaka saglik bakanini etiketleyin hemsirenin adini soyadini gorev yaptigi hastaneyi yazin. Bu cok onemli.bir konu. O hemsire görev yapmamali
Zynp35 P111 gundem oluşturmak mantikli ama kendimde kamu persineliyim kendimi riske atamam resmiyetle halletmeye çalışayım simdilik eger bisi cikmassa haber sitelerine aratim