Cansuatlas35 Kızlar selam 3.5 aylık oğlum var emerken arada damaklarıyla çekiyor ve benim bir kaç haftadır gögüs uçlarım acıyor özellikle sağ taraftaki bakınca bir şey görmüyorum ne iyi gelir neyden kaynaklanıyor acaba bilen var mı 😢
Honki_Ponki Cansuatlas35 kuzum ayvanın çekirdegini bir kaba koy akşamdan sabah jelleşince sür bebegin emicegi zaman da silersin karbonatlı suyla hem bebegin pamucuk olmaz azı birde kendi sütünü sür ama memelerin acık bir sekilde durman lazım evin içinde memelerin hava alıcakki yaralar iyileşmesi lazım ben birde evicap diye bir evitamini kullndım oda çok iyi geldi bana tavsiye ederim
Honki_Ponki Cansuatlas35 ayva çekirdegine su kuy demeyi yazmamısım. Birazda su koyup jelleşmesini bekle her emzirm den emzirmeye yap bunu ama dedigim gibi acıkta kalması lazım yara yerlerin kapalı olursa hava ile taması olmazsa iyi leşme uzun sürer
feyzaaa34 Cansuatlas35 lansinoh göğüs ucu kremi al canım ilk gebeliğimde 35. Haftada başladım 2. İse doğuma aniden gittim eşime dediğim tek şey Sercan git lansinoh al hemen 😂 suni sancı çekerken sürdüm lansinohu şuan 4 aylık olucaz 4-5 kere sürmüşümdür süper etki ediyor 10ml olanlar var onlar yeter size eczane civil e bebek bu tip yerlerde var
Alpaybusra Sorunun kaynağı da çözmelisinz. Normal şartlarda yara olmaz, emzirrken göğüsünüzü C şeklinde tutmaya dikkat ediyor musunuz,🍀
Cansuatlas35 feyzaaa34 kullanıyorum cam kavanozundakini organik olanını kovid oldum sütüm azaldı o zamanlar uçlarında hassasiyet oluştu