Deletedmom54544 Mtbua ne kadardı buhurdanlık. Ben YouTubeda 12 lira diye gördüm çok sevindim. Bir de güzel mi nasıl bir şey 😃
Mtbua Deletedmom54544 uyku aşamasını duymadım ama illa ki faydası vardır bende burnu tıkalı diye istedim nane kokusu etrafa yayıldıktan sonra benim bile açıldı burnum
Deletedmom54544 Mtbua hm demek benim gördüğüm fiyat yanlışmış. Yarın Bime bakacam bulmazsam internetten sipariş edeyim dedim. Ama önce buraya sorup buhurdanlık faydası var mı diye sormak istedim. Yoksa direkt yatağına birkaç damla dökerek kullanacaktım
Kalpatisi_ Deletedmom54544 buhurdanlık kullanıyorum lavanta yağı damlatıyorum ama bırakın uykuyu kokusunu bile duymuyorum 😅😅 trendyoldan almıştım memnun kalmadım ne yazık ki
Kalpatisi_ Deletedmom54544 valla her türlü şekilde kullandım suyunu az koyup yağını fazla koydum, yağını az koyup suyunu çok koydum ams hiç bi şekilde burnuma gelmedi kokusu. Belkide yağın kalitesi kötüdür bilemem 😅😅
Yenianne0681 Deletedmom54544 ben yapiyorum gece uykusuna gecirmeden once buhurdanlikta lavanta yagi yakiyorum etkisi var mi bilmoyorum ama guzel kokuyo sakinlestiriyo diye yapiyorum