Anne888 Bebepim 7 aylık olmasına 1 hafta var bugün yayla çorbası yaptım ne hevesle ama 😂 sonuç 1 2 kaşık aldı sonrası yok istemedi :( neden olabilir acaba terbiyeli olduğu için mi aşırı üzüldüm😂😂😂
Kumsal06limonluKek Anne888 ekşi olduğu için sevmiyorlar ama hazır yayla çorbaları var onlar ekşi olmuyor daha güzel içiyorlar deneyin derim
Saziyersin Anne888 benim oğlumda yayla corbasini sevmiyor kac kez denedim yok pırasa yayla çorbası ve brokoli sevmiyor brokolili salata yapıp ezip veriyorum bende artik
RuzgarMommys Ekşi gelmiş olabilir ama zaten bu aylarda bi kase çorba icemez yiyeceği en fazla 2 3 kaşıktir Yarin yine verirsiniz bişey olmaz böyle böyle alisacaktir
Anne888 RuzgarMommys ıspanak çorbası vermiştim 1 kepçe içti ama bunu hiç içmedi nerdeyse bide içinde pirinç vardı 5 6 sn blendırdan geçirdim yinede pütürlüydü ondan mı içmedi acaba
Anne888 nacar5 ay çok üzüldüm 🥲 böyle içince yüzü bi ekşidi gibi geldi pirinçlerde pütürlüydü acaba ondan mı acaba
Anne888 nacar5 aslında geçtim ama çok pürüzsüz olmadı birde yoğurt 1 gün önce mayalanmıştı ekşime ihtimalı yok gibi
Saziyersin Anne888 haşlayıp z.yagi ve az limon ile yedi benim oglusum bende öyle yediriyor birde balkabagini yemiyor
elifizm Anne888 içerisine sarımsakta atın çorbanın çok daha güzel oluyor, bana gelen bebeklerde seviyor benim bebeğimdee
Anne888 RuzgarMommys yok ya sevmiyor bir türlü elmalı havuclu muhallebi yaptım yok ama sade pekmezli yaptım hepsini yedi
Minnakkk Anne888 benim bebeğim de 6 ay 17 gunluk bend e bugun yayla corbası yaptım yok yani uc dort kasık tamam ama benim ki herseye karsı oyle niye oyle anlamıs değilim hic heyecanlı değil yiyeceklefe karsı😒 sadece su yu gorunce havada kapmak istiyor 😀
Daphnethebird Minnakkk Benimki de aynı :( Nasıl alışacak bilmiyorum ve dusuk kiloyla doğduğu icin de toparlasın kilosunu istiyorum ama hiçbir şey yiyesi yok :(
Minnakkk Daphnethebird benimki 3550 dogdu ama ilk ay kilo aldı sonrası yok gram gram kilo alıyor malasef su an 7 kilo 😒 yemiyor da istemiyor cocuk saglıklı olsun da diyorum aman kilo olmasın diyorum ama insan üzülüyor işte