cansu_efe Merhaba bebeğim kendi kendine başını sallıyor ayağimda salliyorum uyuturken acaba onunu mu taklit ediyor 2 gündur bu sekilde çok merak ediyorum yoksa bunun altinda zaten başka bi neden mi var şuan 6 aylık 11 günluk bebegim
Deross cansu_efe uykusu gelince yapıyorlar suanda kızım karşımda kafasını sallayor🤣🤣🤣bilerek uyutmuyorum sonra gece uyanıyor
Arasbabyy cansu_efe benimki bişey yapmamı istemediği zaman yapar o hareketi. Kafasını sağa sola sallar hayır der gibi
minikturta cansu_efe benimkide öyleydi korktum takip ettim ya uykusu gelince yapıyor ya da birşey istemediğinde 😂
cansu_efe minikturta dogrudur olabilir ozaman bende telaşa kapilmiyim çunku saglik sorunu yok şükürler olsunn ama kafama takıldı
minikturta cansu_efe ay bende videolara falan çektim elim ayağım titredi ilk gördüm Annemler de uykusu gelen bebek yapar taklit eder deyince iyi o zaman dedim bide takip edince ya ayağmda sallarken ya uykusu gelince çok yapıyordu dedim haklılar sanırım 😂
123_azra cansu_efe hayır demeyi ogreniyor bızımde korku ile Dr a gidip bu bir oyun sekli demesi ile rahatladgmız olay Eger cok fazla değilse dikkate almayın
123_azra cansu_efe O zaman hiç bir korkunuz olmasın Ben Google’da araştırdığımız zaman otizm belirtisi yazıyordu
cansu_efe 123_azra evet bende araştırdığimda oyle yaziyordu ister istemez bi telaş oldu burda sormak istedim 🥰
Emelzy cansu_efe 😆 benimde oğlum başını sallar uykusu gelince telaşlanmaaaa annesi uykusu gelmiştir 💐
cansu_efe Emelzy 🥰🥰 miniğim uykuyu çok seviyor zaten demek uykusunu tam alamadıgı icin yapiyormus bide oyun oynarken yapiyor ama gunde en fazla 3 yada 4 defa yapiyor cok fazla değil