acemi_annee-23_ Arkadaşlar buğün ek gıdaya ilk kez başladım. 3 gün kuralı uygulayacm. Kabak havuç püresi yapıp az zeytinyağı ekledim. 3 kaşık verdim. Sormak istediğim şey Bu püreyi hergün yeni mi yapmam lzm yoksa buzdolabına mı koyim 3 gün verim mi napim🤷🏻♀️
Egeberk acemi_annee-23_ hergun yapman daha sağlıklı vitamini gitmez bide ilk başta hepsini tek tek verdin mi canım
Findikzadem acemi_annee-23_ tek tek vermeniz daha doğru olur alerji olursa hangisine olduğunu bilemezsiniz birde hergün taze yapın
Cigdemcirtma acemi_annee-23_ hergün taze olması daha sağlıklı ve ben zeytinyağını her sabah uyandığında veriyorum kabızlık olmaması için ve tadımlara eklemiyorum tadını değiştirdiğini düşünüyorum sadece verdiğim şeyin tadını alsın istiyorum 1-2 saat sonra azıcık zeytinyağı veriyorum yine
acemi_annee-23_ Egeberk yok kuzum bugün ilk kez başladım ikisini karıştırıp veridm valla. Azıcıkta zeytinyağı ekledim
Egeberk acemi_annee-23_ canım yanlış anlama ilk başta hepsini tek tek 3 gün kuralı ile vermen gerekiyor mesela kabağa alesjisi vardır ama yanında birsey daha verdiğin için hangisine alerjisi olduğunu anlamazsın 😊 bu yüzden 3 gün kuralı ile veriliyor kabak verdin 3 gün sonra 3 gün patates verdin o zaman birleştirebilirsin bı sorun yok ama ilk tadimlarda tek tek verilmesi lazım
Mariposa acemi_annee-23_ ben her gün yapıyordum, sebzeden çok küçük parça koparıp onu haşlıyordum kalmasın diye kalanı da yemeklere katıyordum
watermelonlove acemi_annee-23_ 3 gün kuralı gruptan ayrıldı 😬😬😬 canım karıştırma tek tek 3 gün yapacaksın deneyip sorun olmayan besinleri karıştırıp yedirebilirsin daha hiç tatmadığı 2 besini aynı anda verince 3 gün kuralı olmuyor birinden birine tepki verse nasıl bileceksin
Elifkskl acemi_annee-23_ herşeyi teker teker 1 çay kaşığı tatlıı kaşığı 1 yemek kaşığı vermelisin tadımlar bitince karıştırıp ve ya çorba mama gibi yapıp vermelisin 3 gün kuralı zaten alerjisi var mı diye yapılıyor karıştırıp verirsen ha hanhisine alerjisi var bilemezsin ilk yoğurt vererek başlasan daha iyi sonra sebze ve meyve ile devam tadımlara