mayalbbk Kızlar 4 aylık bebişi olanlar sizde durumlar nasıl 4. Ay atağı diyorlar geceleri hiç uyumuyor🤦🏼♀️
Kikiriki mayalbbk 😵 ne tam uykuya dalıyor ne tam uyanıyor hep bir pispislama sallama ihtiyacı çok yoruyor ama geçecek inşallah
MSM58- mayalbbk son 1 hafta kaldı bitmesine zor günlerdi ne siz sorun ne ben anlatayım. Son durum uykuya geçiş anında boğazı yırtılma kadar bağırıp ağlıyor yorgun düşüp 20 dk kestirip uyanip kaldı yerden devam🥴 ama geçecek hepsi ☺️
Ebruu67 NehirVolkan bizde 12 martta olacağız mizmiz surekli zten hep aglamakliydi sizinki neler yapiyor
mayalbbk Ebruu67 ah neler yapmıyor ki sürekli ağlamak çığlıklar havada uçuşuyor uyumuyor uyusada 15 dk sonra uyanıyor ya sallıycan yada uyanacak
NehirVolkan Ebruu67 bizim ki 3.aya girdiğinden beri yere bırakmıycaz minik hanımı hep ağlıyo sanki canı yanıyomuş gibi gülmeler emdiği zaman illa elimle oynicak bi ağlamalar ama ne zor
Gmzsutlu Benimki de 4 aylık, hep kucağımda pışpışlayarak uyurdu, 2 gündür kucağımdan çıkmaya çalışıyor, ayağımda sallamaya başladım, dün çok mız mızdı ama bugün daha iyi, bilemiyorum atak haftası olsa gerek
mayalbbk MSM58- ay hadi inşallah geçer😂😂😂😂😂 şuan oyun halısında oyuncaklar sarmıyor ayağımla oynamaya çalışıyor😂😂😂