aslmltm Merhaba sevgili anneler. 2 aylık bebeğim gündüzleri uykuya direniyor 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor. Kucağımdan bırakır bırakmaz açıyor gözlerini 😔yok mu bunun bir çaresi deneyimli anneler 😔kollarım kopuyor artık kucakta tutmaktan
Baakpnr- aslmltm biz de 2 ay 19 günlüğüz canım 8. Hafta atağı diye düşünüyorum cunku gündüz de gece de uyumuyor zor uyuyor ayakta saatlerce sallıyorm
Sda16 aslmltm 8 aydan merhaba çok erken isyan. 1 saat uyuyorsa şükret. Hala memede uyur yerine yatırınca açar gözleri
DemetF aslmltm cnmm benimde kizim 2 aylik bizdede gunduzleri 10 dk 20 dk uykularla geceyi ediyoru benimde surekli kucagimda geceleri kundakliyorum oyle uyuyor 5 6 saat bi caresi yok kucagi seviyorlar ben alistim artik
Cik aslmltm benmkide 56 günlük son günlerde memede uyumak istiyor ağzından aldığım an açıyor gözleri bzm gaz sorunumuzda var bağırsakları gurul gurul yavrumun haliyle uykuya dalamıyor kıyamıyorum ama bugün 1 den snra doğru düzgün uyuyamadı gündüzleri 1 sa veya 40 dk arayla uyanıyor yada hiç uyumuyor iki gündür
aslmltm Baakpnr- umarım atak haftasıdır ve geçicidir :( sürekli ağlıyor çok huysuzlanıyor bir yeri mi ağrıyor acaba diyorum
aslmltm Sda16 ahh ne yapacağımı şaşırıyorum uyumasa güzelce dursa ona da razıyım sürekli ağlıyor içim parçalanıyor 😔
Sda16 aslmltm 4.ayda bebek kendi kendine biraz vakit geciriyor. Daha çol küçük gazıda olabilir. İlk 3 ay kucakta memede oluyorlar
Cik aslmltm maalesef 12. Günden beri gurultu olayını çözemedik bazen azalıyor bazende çok oluyor ama mutlaka hep var
Cennet-Eserr aslmltm https://www.instagram.com/reel/CZ7I3A1t1I0/?utm_medium=copy_link bi bu yöntemi deneyin bizde işe yaradı uyku süresi uzamıştı baya kişide de etki etmiş bir deneyin bakalım
Cennet-Eserr Sda16 uyanıyor ama geri uyuyor bu yöntemle bende yaptım uyandı geri uyudu birde fön sesi açtım işe yaramıştı 2 aylıkken