Damla33 Sweetmomy lavanta iyi geliyo diye okudum yada yagi birde yarim limona karanfil saplicakmisiz 10 tane falan uzerine tuz ona gelmiyormuş onuda babam söyledi ama denemedim daha ikisinide
Candy_liz Sweetmomy trukid sinek kovucu var tamamen organik. henüz pek ihtiyaç olmadı kullanmadım ama içeriği temiz bir ürün
BusraElifOzhan Sweetmomy Biz geçen hafta migrostan sinek öldürücü cız diye birşey almıştık 60 küsür liraya siyah silindir fişe takılanlanlardan. Dün bime 35 TLye gelmiş haftaya A-101e 30 TL geliyor kesinlikle tavsiye ederim sadece bebeğinizi değil sizi de sineklerden koruyor 😊
Hki Ben köye gidicekken eczaneme danışmıştım tanıdık olduğu için kendi kızına uyguladığı bi karışım varmış yağlardan falan ondan yaptırmıştım hem bebişiniz rahatsız olmuyo hemde işe yarıyo sinekler yanına bile yaklaşamıyo kuzuların ☺️
elifsrbs Hki bu karışımı bebeğinizin neresine uyguluyorsunuz ? Bende hazırlayacağım ama nasıl uygulayacağımı bilemedim 😓
Hki Dilasanaz onu bende bilmiyorum çünkü eczacım kendi özel yapıyomuş söylememişti ama gidersem bi şansımı dener sorarım tabi verirse 🤷♀️
NrYlmzTsr Hepsini denedim ben, yine isirdilar oglumu😜 Kizarikligi ve sisligi gecsin diye hindistan cevizi yagi kullaniyorum sonrasinda :)
BusraElifOzhan NrYlmzTsr Kızarık ve şişliğine sudocremde çok iyi geliyor yetişkinlerde bile kaşıntıyı hemen alıyor 😊
NrYlmzTsr BusraElifOzhan sudocremi her zaman kullaniyorum zaten😊 bitkisel olarak kullandigim hindistan cevizi.
Hki elifsrbs ecZaneden alırken bana sadece üzerine kıyafetine sıkmamı söylediler canım hani ellerini ayaklarını yaladığı için temas etmesin dedi. Sen nasıl yapıcaksın karışımı ?
melissrn Sweetmomy aktardan lavanta yağı aldım watsonstanda fısfıslı boş şişe küçüklerden yarısına kadar su doldurdum az da lavanta yağı dışarı çıktığmzda arabasına falan skıyorum kıyafetlerine sıkıyorum evdede likit sinek kovucu kullanıyorum
Hki Dilasanaz pazartesi ancak öğrenebilirim canım hafta sonu malum kapalı ama söylermi onuda bilmiyorum söz vermek istemem.
Baturalpilecihangir Sweetmomy boş sprey şişesine 50 ml kaynamış ılımış şu 1 damla nane yağı 1 damla limon yağı 1 damla lavanta yağı .gün içinde 2.3 saatte bir kullanın yeterli geliyor