Deletedmom812 Kızlar kızımın önceden sancısı tutunca gazı olunca sürekli meme arar ağlar ama yerdi şimdi sancı tutunca resmen delleniyo memeyide yemiyo şimdi aç uyudu napıcam uyandırsam mı 😢
Suluusepken Deletedmom812 herkesin kendi tercihi ama ilk 15 günden sonra ben hiç almadım uyuduğu yerden çünkü büyüme hormonu uykuda çalışıyor ve ona da ihtiyacı var. Benim bebeğim 3-4 saate acıkınca zaten ağlıyordu ama hiç uyurken de meme vs vermedim ben hep kendi uyanmasını bekledim şu an dört aylık bir sıkıntı olmadı ve gece uykusu düzenli bir Bebek 🙋♀️
Suluusepken Deletedmom812 bir on gündür çok sıkıntılı dördüncü ay atağı doktor da öyle dedi dördüncü ayda hep bu sıkıntıları duyuyoruz sabredin dedi. Ama genelde 8 gibi yatıp 2 de kalkıp emiyordu sonra 7 gibi uyanıyordu. Bu saatler biraz önce ya da sonra esniyordu ama düzenliydi şimdi düzen biraz bozuldu geri döner inşallah 🙋♀️🙈
Bebeminnie Deletedmom812 4 ayına kadar dğzen beklemeyn bebeklerden, onlar da ne isteidğini yaptığını bilmiyor. Dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar