Glsm19 Klipsli sünnet yaptırdık ve bugün aparat çıkarttırdık ve şimdi kanama ve hafif şilik oldu bu durumu yaşayan var mı
Zhde Glsm19 düzenli masaj yap ihmal etme bide bize sarı kantoron yagı verdimişti sürekli onunla masaj yaptım
Burcu35 Glsm19 Oğlumun baya şişliği vardı kanama hatırlamıyorum ama kantaron yağı sürebilirsin yoksa zeytinyağıda olabilir. Masaj yapın gibi birşey demedi bize pipisinin yanlarından kasıklarındn hafif bastırıp ucunu çıkartıyordum dikkatli bi şekilde kremi öyle sıkıyordum. 3 ay oldu hala dikkat ederm tekrar yapışma olmasın diye
Zhde Bizde o yöntemle yaptırdık 5aylıkken çıkartılınca çok az kanama oldu ama şişlik olmadı.. Doktorumuz şişlik olabilir demişti
Glsm19 Ama biz öğlen çıkarttırdık şimdi kanama oldu biraz kilolu oğlum içine kaçmasın dikkat et demişti kremi bugün kendi sürdü yarın sabaha kadar sürme dedi o kadar acıyor ki sanırım hiç elletmiyor zaten acaba biz de mi bi sıkıntı var korktum gece gece
Zhde Glsm19 bizimkide kilolu oldugu için içine kaçtı doktor mutlaka msj yapıp çıkartacaksın dedi aynı şekilde oğlum el değdirtmiyordu çizgi film açıp dikkatini oraya verdirdip masaj yapıyprdum.. Çıkardımtan sonra iki gün yine çok ağrı oluyor ağrı kesicilerini ver düzenli
Zhde Burcu35 Masajdan kastım sizin dediğiniz gibi yanlardan kasıklara dogru bastırp ucu çıkartıyorum 😂 biz ona msj dioz işte 😁😅
Glsm19 Ben şimdi sürüyüm mü verdiği kremi yani sabaha kadar sürme bana fotoğraf at sabah sonra sür demişti bende bugün sürmedim o öyle deyince. Ama yavrum her tuvaletini yaptıkça ağlıyor kan görünce korktum doktora yazdım ama daha dönmedi
bebitos Glsm19 kim yaptı sunneti biz vedat ali diye Bı hocaya yaptrmıstık benimde cok zor oldu cok agladı cısını yaparken uyısturıcı Bı krem yazdı kotu etkisi olmayan 3 saate Bı sırunce agrısı gecıyodu
Glsm19 Bende hemen kantoron alıp sürerim yarın tek ağlamasın da içim gidiyor artık iyi ve kolay yöntem dedik ama ben çok zorlandım 😔
Glsm19 bebitos bende Vedat Ali hocaya yaptırdım. Bugün biraz daha iyi kantorann yağı ile toparladık sanki
Alprn4 Bizde bir hafta oldu ilk günden beri kantoron yağı damlatıyorum 2. Günden beri de fitokrem sürüyorum çok rahat atlattık şükür klips istemedim dikiş daha rahat ve risksiz sanki
Zhde Burcu35 evet bize de normal bi sıkıntı yok dedi ama ben bwn kafama takıyorum ya 25 aylık olacagız hergün başını çıkartıyor musunuz
Burcu35 Zhde Kaka yaptığında falan yapıyorum pislik kaçmasın diye onun dışında yapmıyorum bazen banyoda yapıyorm