Tinymom Kızlar bıyık bölgemi ilk defa ağda ile almak istedim ama mahvettim tahriş oldu hatta yandı böyle kabuksu bir yapısı var şu anda iz kalır mı yada ne zaman geçer bilgisi olan var mı?
QueenMommm Tinymom bende ilk zamanalr ağda yaptığım zaman 3 4 kere aynı yeri aldığım için öyle oluyodu sonra artık bı kere yapıştırıyorum tam yapıştırıyorum geri kalan 3 4 kılı cımbızla alıyorum
ilknur-3 Fito krem kıllanma yapıyor. Benm tenim cok hassas agda yaptırdıgımda yanık gibi oluyor. Ve sadece medicassol geciriyor. Onu deneyin Bi
Tinymom istanbullugelin34 baya böyle belli oluyor birde kabuk bağladı gibi geçer demi ne kadar sürede geçti sizn
Zey-yus50 Tinymom geçer diye düşünüyorum dikişlerim bile yok denecek kadar azaldı egzama lekelerime sivilcelerime vs de kulanıyorum geceleri sürün daha etkili
Sarelinagis Tinymom İz kalmaz geçer bende yaptım geçen bir hafta kırmızı dolaştım . İlk gün birşey sürme kuruyunca kantaron yağı sürdüm her gün iz kalmadı hiç
Tinymom Sarelinagis ilk günde sürdüm valla kremler şimdi dönüşümlü olarak kremleri ve kantaron yağını kullanıyorum teşekkür ederim