Mucizem11 Selam herkese regl kanaması azlıgiyla kadın doğum doktoruna gittim beta hcgye bakmış bişey cıkıcagını düşünmüyorum dedi sonucum 5.3 çıkmış evde gebelik testi yaptım negatif kafam karıştı bu yükseklik neden olurki
birtutamsac Mucizem11 çok yeniyse belki idrarda gözükmeyebilir, siz 2 gün sonra tekrar kan verin aynı laboratuvar da
Mucizem11 Nesrincente Emziriyorum ve korunuyoruz şu an düşünmüyoruz bebek 5 gün önce falan da 3 4 gün lekelenmem oldu sonuç niye böyle çıktı anlamadım
Nesrincente Mucizem11 cok yeni olabılır belkı yada kimyasal gebelık falanda olabılır bidaha kan verin bence
Mucizem11 birtutamsac Evet korunuyoruz ve adet düzensizliği ve regl azalması şikayetiyle doktora gittim onun öncesi 3 4 gün boyunca lekelenmem oldu
birtutamsac Mucizem11 bence siz tekrar kan verin. Nedense 5 üstünü görünce direkt hamilesiniz olarak geçti içimden. Kafanız rahat olur ama aynı yerde kan verin
OncedenGurme Mucizem11 5’in üstü gebelik oluyor. Ama iki gün sonra yine kan verin. Daha çok çok yeni olabilir. Ben regl oldum sanmıştım, düzensiz oluyordum. Meğer yerleşme kanamasıymış birkaç hafta sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
Mucizem11 OncedenGurme Kan verdikten 3 gün sonra evde gebelik testi yaptım negatif çıktı daha hiç hazır değilim buna napıcam bilmiyorum
Mucizem11 ecosummm Yok 2 ay önce covid olmuştum hamile degilmisim sonuç negatifmis doktorumla görüştüm