cansuali Güzel anneler hafta sonu oğlum sünnet olucak sizler kaç aylıkken yaptırdiniz biz şuan 3.5 aylık tedirginim birazda o süreçte neler yaşadınız nasıl atlatttiniz agrisi oldumu.
Duygusuz cansuali 4 aylıkken oldu lokal anestezi ile. Bir hafta sıkıntılıydı ama normalde 3 gün diyorlar sadece bizim bebiş alerjik oldugu için ilaç kullanmadık biz o yüzden baya sıkıntılı gec ti
Buse_efe cansuali 2 buçuk aylıkken yaptırdık tam zamanıydı benim için çünkü çok haraketli değildi vede dönemiyodu sünnet oldu 2gün çiş yaparken ağladı sadece asit yakıyodu sanırım onun dışında sorun yaşamadık
cansuali aabcdefaaa lokal olmuştur büyük ihtimalle sizin de bebeğiniz lokal mi ? Pıhtılaşma tahlili nasıl yapılıyor pansuman da zorlandiniz mi ağrısı oldumu
aabcdefaaa cansuali lokal yaptık yoo günde 4 defa krem şeklinde sürdük çok kolay oldu. Ama bak biz bardak koyduk karton bardak biz o yüzden çok rahat ettik temas etmedi bezle o yüzden rahattı
SeninAnnenBirMelektiYavrm cansuali 4 aylık yaptırdım cok rahat geçti bir haftada dikişleri düştü ağrı acı cok olmadi ilk gün biraz mızıldandı o kadar
glsma06 cansuali 4 aylikken lokal anestezide agladi kicagima alinca sustu hemen islem sirasinda aglamadi cok bir de ilk cisinde agladi ama sknti olmadi ilk 3 gun baticon 5 gun bardak kapadim 4. Gun kreme basladim sabah aksam 3 gun kullandim 7. Gun banyo 1 haftada iyilesti🤗
Ilaydacimen0325- cansuali tam üç buçuk aylıkken olduk bizde hiç anlamadım valla ilaçta kullanmadık sadece batikon bide yapışmasın diye vazelin sürdüm ben kendimce 😂 hiç ne ağladı ne bişey yaptı anlamadım yani keşke daha küçük yaptırsaydım