Deletedmom5284 Arkadaşım hamile bebek arabası almak istiyorum, kabin tipi düşünüyormuş, ben kabin tiplerini kullanışlı bulmadığım için hiç araştırmadım, var mı kullanan anneler önerir misiniz model marka
Deletedmom_41 Deletedmom5284 Ben travel aldim basta cocuk buyudukce asiri zorladi, kabin tipine gecis yaptim bence bastondan bile pratik baby2go coco bizimki
gulsnmstf Deletedmom5284 xiaominin var harika bsey küçük bebek için kullaniliyomu blmiyroum ama arkadaşım kullaniyo bebeğine 8 aylıkken almıştı baston araba olarak kullanmak için
Deletedmom_41 Deletedmom5284 Size yazdiktan sonra baktim benimkinin Turkiye satisi yok suan, hamilton da onerilmisti bana, kraftlari biraz hantal bulmustum
Laden Deletedmom5284 nuna pepp. Küçücük hafif sürüşü çok kolay. Bundan önce soo baby explora kullanıyordum. Favorim hala o ama üretilmiyor artık🌺
Irmakprensesinannesi Deletedmom5284 şuan yeni dogan da kabin boy sorun olabilir 9 aya kdr pusetle öneriyor doktorlar cnku
unkurabiyesii Deletedmom5284 ben bugaboo ant kullanıyorum ama arkadaşına alacaksan pahalı olabilir. Ama hamiltonu da çok öven oldu çevremde 😊
YeniAnneIstanbul Deletedmom5284 bugaboo ant guzel komple seti alirsa 0.aydan 36 aya kadar kullanabilir
Baldanannnee Deletedmom5284 kabin tipi al kanka bi hataya geldim valizden daha çok arabaya zorlandım uçakta çok yer de kaplaması çabası zaten ya da travel sistem alma da ne alırsan al 😂