cagalaeevrenn 4 aylık bir bebeğim var, uyurken soğuk terliyor bazen alın tarafı. Annemde içime kuşku düşürdü hasta mı acaba diye. Ateşini ölçtüm 36.3 çıktı normal keyfi falan da yerinde. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Yenibirisi cagalaeevrenn bende de vardı doktora gittiğimde d vitami eksikliği var o yüzden demişti tabi siz yinede bi danışın
Goncikim cagalaeevrenn canım benim bebeğim 14 aylık doğduğu günden beri terliyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️Heleki 8-9 aya kadar daha beterdi beşiğinin kafa kısmı su gibi oluyordu,dışarı çıktığımızda puset su gibi oluyordu küçük havlular aldım ıslandıkça değiştiriyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
ikiogulannesiii cagalaeevrenn bebeginiz erkek mi ? Erkekler genelde çok terliyor benim oğlumda oyle sadece kafa tarafı sacları sırılsıklam oluyor başinı koyduğu yer .tahlilleri de normaldi.
cagalaeevrenn Goncikim neden terliyorlar acaba yahu anlam veremiyorum çokta sıcak tutmuyorum evin içini 23-24
Goncikim cagalaeevrenn ben d vitamini eksikliği olduğunu düşünmüyorum doğduğu günden beri d vitamini veriyorum🤷🏻♀️ Sizin erkek mi bilmiyorum ama Anneannemler erkek çocuklarında genelde olur kızım dedi🙏☺️