Kubra_K Merhaba hanımlar 3 ay 17 günlük bebeğim var 4-5 günde bir kaka yapardı ama bugün 10.gun hala yapmadı en son 22 Şubat akşam kaka yaptı o günun sabahında da kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet olmuştur ondan kaynaklı mi acaba
Gizoooo Kubra_K canım doktorunu ara mutlaka şimdi fıtık ameliyatı olmuş ne diyebiliriz ki biz bu duruma.
Egemom21 Kubra_K Canım bize doktorumuz 4 güne kadar kaka yapmaması normal dedi geçen gün sizin biraz uzun süre olmuş çok rahatsız eder yavrucağı bir götürün isterseniz 🥺
Kustuyu95 Kubra_K sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gune kadar normal kabul ediliyo yapmaması ama sizi durumunuz biraz farklıymış fıtığı varmis bilemedim dr danisirsaniz iyi olur sizin acinizda
Gizoooo Kubra_K yani canım belki canı acıdığı için ıkınmıyordur. Zeytinyağa içirebilirsin. Birde poposuna ateş ölçerin metal kısmını zeytinyağa batırıp poposundan dürt kakasını yapar mutlaka.
Kubra_K Saricivciic onu düzenli veriyorum zaten canım ama düzeni böyle demek ki kırkı çıktıktan sonra hep böyle yapmaya başladı işin garip tarafı bi rahatsızlığı da yok Allah’tan bu akşam yaptı çok şükür ☺️
Kubra_K Gizoooo onu sürekli yapıyorum canım çok şükür bu postu açtıktan sonra yaptı sağolasın tekrar🥰