Deletedmom_32 Bebeğimin sabahtan beri hırıltısı var burnunu temizledim serum fizyolojik su ile hala geçmedi endişe ediyorum yarın doktora gideceğiz ne olabilir başka ya 🙁
Gizoooo Deletedmom_32 canım şırıngayla temizleyince biraz geçiyor. Bizde 2 hafta önce covid olduk hala hırltısı oluyor ara ara balgamı atamadığı için
Nesizade Deletedmom_32 benim oğlan da öyle bir gün hırıltı var bi gün yok her gün burnu tıkalı açıyoruz sürekli cocuk da bıktı bizde bıktık bazen de gündüz hiçbişeyi yokken gece uykuda öksürüğe boguluyor bıktık artık yarın doktora götüreceğim 20 aylık
Smyrna1121 Deletedmom_32 evet temizledim pek birşey çıkmadı öksürük veya başka bir belirti de yok sadece ara ara hırıltı oluyor
Deletedmom_32 Smyrna1121 evet bizimde pek bişey çıkmadı kusmukla dün biraz balgam atmıştık ama bugün yapmadı ondan dolayı oluyor sanırım
Deletedmom_32 Gizoooo geçmiş olsun şırıngayla temizliyorum 2 ml serum fizyolojik sudan sıkıyorum güzelce temizliyor içindekileri sizin covitten dolayı olmuş ben sebebini bilmiyorum temizlediğim halde