1289 Alerjik bebeği olan anneler, bebeğinizi ne zaman sünnet ettirdiniz? Herhangi bir problem yaşadınız mı? Konuyla ilgili tavsiyeniz var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Yardımcı olur musunuz ?
lyl0742 1289 Bizde alerjigiz 4 gün önce kontrolümüz vardı 3 ay 10 günlüğüz doktorum 6 aya kadar Alparslanın sünnet olmasını doğru bulmuyorum bünyesi çok hassas dikişlerin iyileşmesi uzun sürebilir ek gıda dönemine geçelim en azından falan dedi üzüldüm bende Nisan mayıs gibi sünnet ettirmek istiyordum ama önümüzdeki ay çocuk cerrahisine götüreceğim ona da alerjisi ve süreçle alakalı bilgi verip muayene ettireceğim o uygun görürse yaptırabilirim diye düşünüyorum 6. Ayda sanki alerjik olmayacak mı bu çocuk aynı olay 2 ay önce 2 ay sonra en azından şuan dönmüyor iyileşme süreci daha iyi olur diye düşünüyorum
ezgicomert 1289 benim bebeğimde alerjik şuan 1 yaşında ama 6buçuk aylıkken sünnet yaptırmıştık. Kendi gittiğimiz doktor yokken gittiğimiz bi doktor zaten alerjik hassas bide araya sünneti sokma demişti ondan beklemiştim keşke beklemeseymişim ama. O zaman daha 3 aylıktı. Sonra kendi doktorumuz ne ilgilisi var yaptır diyince 6buçuk aylıkken yaptırdık hiç de bi sıkıntı olmamıştı şükür
Mthnsena1 1289 canım hiç korkma 6 ay 15 günlükken sünnet ettirdim alerjimiz hala devam ediyor çok şükür 10 günde hiç bişeyi kalmadı ilk 3 gün şiş oluyor sonra kendi çişiyle toparlıyor krem ilaç vs hiç bişey kullanmadık korkma
mlkbykk 1289 doktorumuz en uygun zaman 3–4. aylar demişti. Oğlum 2 ay 10 günlük 10-15 gün sonra yaptırmayı planlıyoruz.
1289 1289 bebeğim 6 aylık şu an .Şimdi diş sıkıntısı yaşıyoruz. Zaman geçtikçe başka problemler oluyor , erken yaptırmak daha iyi olur