Dnd Bebeğim 2 aylık bu zamana dek aklına gelebilecek her türlü yöntemi ve piyasadaki her damlayı kullanmış biri olarak diyebilirim ki hiçbir damla, hiçbir yöntem katiyen kalıcı olarak işe yaramıyor. Hepsi anlık bi rahatlama sağlıyor. Bebeğim 15. gününden itibaren hâlâ her uykusunda inliyor ve ıkınıyor. Sırf bu ıkınmalar yüzünden gecelerce uukusuz kaldım çaresizlikten. Üzüntüsen mental sağlığımı kaybetme raddesine geldim. O gaz yüzünden ağladıkça ben de ağladım. Yeni yeni alışıyorum bu gaz olayına o kadar zorluk yaşadım. Damlalardan Nurse Harvey’s, sab simplex, metsil, biogaia ve nbl probiyotik. Rezene çayı, kimyon çayı, eğir kökü çayı. Anti-kolik biberon. Çörek otu yağı, sıcak havlular masajlar. Beyaz gürültü, fön makinesi, araba motoru. Bu saydıklarımın hepsini denedim denedim denedim. Elde var sıfır. Tek ilaç zaman ve sabır diyorlardı aşırı sinir oluyordum, haklılarmış. Maalesef tek ilacı zaman ve sabırmış. Bağırsakları gelişine dek hiçbir şeyin tam anlamıyla çaresi yok bacım. Allah yardımcın olsun.