Queenhurrem_23 Merhaba anneler 🥰 akşam ne yapacaksınız bakalım. Bize de fikir olsun. Menü atın üstüme 😅♥️dünden Domates çorbam var. Yanına ne yapsam acaba 🤭siz neler yapıcaksınız maheretli anneler 🥰…
midekoruyucu Queenhurrem_23 o kadar maharetliyim ki annemin getirdiği buzluk yemeklerinden yapıcam 🤭🤣
minikoglum28 Queenhurrem_23 kanat alıp yoğurt ve salça ile soslayıp kızartmayı düşünüyorum. Yanına bulgur pilavı ve cacık. En sevdiğim 😋😋
MiracAlpinveUmutunAnnesi Queenhurrem_23 Tarhana çorbası Mantar sote Pirinç pilavı Çikolatalı islak kek Insallah yapcam bakalım 😍
Bsradskran MiracAlpinveUmutunAnnesi ya çocukla bütün bunları nasıl yapabiliyorsunuz ben yemeği zor bela ocağa koyuyorum 🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bsradskran Benimki 4 yaşında cok şükür azda olsa uslandı tabiki hergün bukadar çeşit yapamıyorum 😌
2prenss_annesieliff_ Queenhurrem_23 bugün evde çok isim var domatesli bulgur pilavı yaparım yanında turşu ayran bakalım
Wolverine Queenhurrem_23 domates çorbası yanına mantarlı tavuklu makarna güzel olur. Ben bugün haşhaşlı çörek, yumurtalı taze fasulye ve karışık kızartma yapicam. Çayla birlikte güzel oluyor
Ebru-isil Queenhurrem_23 bütün tavuğun haşlama suyuna çorba, tavugu da didip tereyağda çeviricem ve pilav,salata etinden suyundan yararlanacağım bir yemek 🤣
ZmrNsa09 Queenhurrem_23 Dünden zeytinyagli yaprak sarmam kaldı yanina pratık ara sıcak tarzi da olabilr bisey yapmam lazm ama neeeee🤔Fikirlere acıgm nolur help me
Queenhurrem_23 ZmrNsa09 sıcak bi çorba yapabilirsin canım veya börek de olabilir aklıma bu geldi 🤭💙😋♥️