Sevgipitircigi33 Kızlar bu halı yıkamacılar ne kullanıyor bilgisi olan varmı evi misler gibi kokutuyor hangi ürünü kullanıyorlar 🙄🙄🙄 Bu kokuyu bulaşamazsam çıldırıciiiiiim 🙄
JackDaniels Sevgipitircigi33 Ay ben özellikle sordum abla bulamazsın deterjanı dedi. Zaten evde kullanımada uygun değilmiiş😂
Nrgs Sevgipitircigi33 halı yıkamacıma lekeleri neyle çıkarıyorsunuz markası ne biz nerden alabiliriz dediğimde biz deterjanlarımızı kimya laboratuvarında özel yaptırıyoruz siz bulamazsınız demişti bir şişe leke çıkarıcı vermişti sağolsun 😁
Bosh_seyler Sevgipitircigi33 evet açıklıyorum. Kendi dayım bizzat halıcı, evlere dağıtım olmadan yumoş extra deterjanın yarısına su katıp fisfislı kutuya koyup halılara sıkıyorlar. 😂 çok ciddiyim
Rumeysa28 JackDaniels ne alaka madem evde kullanıma uygun değil halılar eve gelmiyo mu 😄😄 ahaha tuhafmış
Duyulurum Sevgipitircigi33 ben de tam tersi parfüm sıkılmasın evde çocuk var diyorum, kokusuz geliyor 😄 tabi yine oluyor koku ama temiz ve hafif bir koku öyle buram buram değil
Sevgipitircigi33 Duyulurum ya kokusu çok güzel çocuk rahatsız etmez ki ev çiçek kokuyor halıları serince 🙈
JackDaniels Sevgipitircigi33 Hahahaha bilmiyorumda internetten baktığımda gerçekten kimyasal şeyler buldım o yüzden vazgeçtim😂
Duyulurum Sevgipitircigi33 yok yok ediyor beni bile rahatsiz ediyor fazlası. Oğlum da alerjik bir bebek o yüzden istemiyorum. Bir hanımefendi de yazmış zaten yumoş kullanıyorlarmış, ben camasirlarda yumuşatıcı kullanmıyorum hiç 😑
Bosh_seyler Sevgipitircigi33 Pembe olanı. Gözümle gördüm halılarım gerçekten çok güzel kokuyordu. Dayıma gittiğim de sırrını açıkla demiştim sakasina gerçekten de böyle birşey yapıyormuş😂
Bosh_seyler Sevgipitircigi33 Ben de yaptım ama sürekli sıkacak vakti bulamıyorum 😁 hatta banyo ve lavaboya da sıkıyorum. Müq etki 👌🏻
Bosh_seyler Rumeysa28 3 parmak kalınlıkta galiba yumoş döküyor kaba, geri kalanı uste kadar su iyice çalkalıyor birde 😁
TheLatte Sevgipitircigi33 kokusunu bilmiyorum ama dozunu kaçırırlarsa eğer halilar malesef mefta oluyomus . Arkadaşım yıkamacıydı kullandıkları deterjanı fazla dökünce halı yırtılmış hep öyle demişti . Yani ciddi anlamda kimyasal bişeymiş kullandıkları baya etkili bişey .