Mirena Bosh_seyler bebiş bol bol ilgi istiyor konuşuyoruz karşılıklı daha tam ortak bi dil bulamadık 🤣🤣 dışarı çıkarıyorum mutlaka bi hava alıp geliyoruz öyle zaman geçiyor bi kaö gündür bursada hep yağmur dışarı çıkamadık sıkıldık biraz siz nasılsınız bebeğiniz ne kadaelık biz 2 ay 11 günlük 😊😊
Bosh_seyler Mirena 6 aylık şuan da, evde vakit geçiriyoruz, renkli kitaplar,hışırtılı kitapları çok seviyor. Sürekli peşim de hiç bırakmıyor beni 🤣 kapıdan çıkınca ağlıyor. Maşallah sizin bebisinize de 🤭❤
ErvaMuhammedAli16 Mirena Eğer kızınıza kıyafet arıyorsanız bende Bursa’dayım. 12-18 aylık çok güzel kıyafetler var elimde. Benim sayfamada bakabilirsin post açmıştım.
Mirena Bosh_seyler geciksin canım ya bugünler bi daha gelmeyecekki valla ben tadını çıkarıyorum işler her zaman yapılır hiç bitmez 😊
Mirena ErvaMuhammedAli16 baktım canım da onlar şimdi biraz büyük ben şu an giydirebileceğim bişeyler almak istiyorum
ErvaMuhammedAli16 Mirena 12-18 aylık bendekiker canım. Ama atmadığım daha çok var küçük olanlarda var.