denizyildizi__ Gunesada 70le hamile kalıp 100 ile doğuma girip şuan kızım 23 aylık kilom 72 … kilodan çok o sarkıklık beni üzüyor . Hiçbir şekilde gitmiyor . O kadar kilo alırsam olacağı buydu . Şükür bugünümüze
AnnaKarenina_ Gunesada hiç bişi yapmadan kendiliğinden gitti doğumdan 5 gün sonra aldığım bütüm kilolar gitti
2prenses1anne Gunesada hiç birşey yapmadan gitti anlamadım nasıl olduğunu kilo alabilen bir bünyem yok doğum sonrası da bir tartıldım 2 hafta sonrasıydı hamile kaldığım kiloya düşmüşüm 73 kilo ile doğuma gittim 2 hafta sonra 65 kiloydum
Birponciginanasi denizyildizi__ kilo almak degil de yanlış kilo vermekten oluyor sarkiklik.. Sadece diyetle kilo verirsen sarkar vücudun.. Sporla kas oluştuğu icin sarkiklik olmuyor
Bikedibikizannesi Gunesada özel bir şey yapmadım her gün yürüyüş, düzenli beslenme. Hamileyken 13 kilo almıştım şuan kızım 9 aylık 17 kilo gitmiş 🤷🏻♀️
AtaVeAnnesii Gunesada Ben oğlumun oesinde koşmaktan zayıfladım hep huysuz bı bebekti 20 aylık doğum kiloma döndüm sayılır 28 kilo aldığımıda belirteyim🤦🏻♀️
Ozlem2904 Gunesada cooook su içtim 14.5kg emzirme ve suyla 1.5ayda gitti. 3 4L su içiyodum sütüm cogalsn diye sezaryen doğum yapmıştım
denizyildizi__ Birponciginanasi spora ayırcak vakit bulamayınca tek başına diyet kaldı . İkinci hamileliğimde eski Halime döner miyim bilmiyorum . Tabi Allah nasip ederse , daha ikinciyi düşünmüyorum şuan