Sedasmsk sağım makinesi ile bebeğin emdiği süt aynı değildir. Bebeğiniz emmek istiyorsa emzirin. Bebek ne kadar emerse sütünüz okadar artar. Hiçbir yicek hiçbir içecek bebeğiniz kadar sütünüzü arttıramaz. Bol su tüketin. Aynı problemi yaşadım. Bir çok ebeden ve emzirme danışmanlarından bilgi aldım söylediklerime güvenin. Emmiyor dediğiniz göğsünüzü bebeğinizin pozisyonunu değiştirerek emzirin. Mesala sağ göğsünü mü Emmiyor sağ göğsünüzde bebeği tutarken aynı soldaki göğsünüzde tutuyor gibi emzirin biraz zor oluyor tutmak ama işe yarıyor. Bu şekilde tutmazsa aynı şekilde ayakta gezerken deneyin mutla tutacaktır. Mamayı git gide azaltın. Dediğim ne kadar aç olursa okadae emmek ister. Ne kadar emerse okadar çok sütünüz olur. Bebeğim 6.5 aylık iki haftadır ek gıda alıyor. Onun dışında bu aya kadar mamasız geldik. Kilo alımı, gelişimi gayet iyi. Ama makina ile sağdığımda sütüm 15 ml anca çıkar. Çünkü her makina her göğüs yapısına uygun değil. Ve düzenli olarak sağma düzeniniz yoksa. Göğüs bebeğin emme stiline alışıyor.