Raskolnilov Kızlar yeni dogan bebek günde kac tane bez kullanır.dogumumq cok az kaldı ona göre bez alacam
Meriyyy Raskolnilov bence 1 tane 1 numara alın ve ayrıca çok almayın eğer bebeğe alerji pişik yaparsa kullanamazsınız biz baby turco kullanıyoruz hiç pişik yapmadı ama her bebek aynı değil
Raskolnilov thecamellia Durunun_annesi54 hangi bezi kullanıdınız sleepy bio natural alacam 2 numara aldım bir numarası küçükmü büyükmü bilemedim.baby turko mesela 1 ve 2 numara aynı boy birde prematüre gbi küçücük
thecamellia Raskolnilov sleepy kullandık ama 1 numarası küçük sleepynin fazla kullanamadık 3 e geçtik hemen 1 aylık felanken
Durunun_annesi54 Raskolnilov ben ilk sleppy denedim hediye gelmişti bizde pişik yaptı. Daha sonra primaya gectim 3.ayina kadar onu kullandim ama malum fiyatlrdan dolayı e bebegin bezini denedim ve memnun kalinca ona devam ediyorum suan 7. Aydayiz
Durunun_annesi54 Raskolnilov aslinda ben ilk alirken 50 adeti 45 yada 50 tl gibi birseydi ama suaan da iki kati fiyati malesef. Tabi yine primaya göre uygun