Durumoms Kızlar kullanan varmı acaba ben kullanmaya başladım 46 günlük kızım 60 cc zor içiyo bi kerede saat bir 30cc veriyorum acaba mama doyurucu değilmi ? bundan önce hipp kullamıyodum ama pahalı geldi buna geçtik
Okalakas1 Durumoms bugün doktorumuz değiştirdi bebeğin laktoz alerjisi var diye bizimki de doymuyor gereğinden fazla içiyordu canım
Agg0207 Durumoms en iyi mamalardan bnce similac nerdeyse 3 aydr kullaniyoruz gayet memnunum ne kabizlik ne gaz yapti kilo alimi yerine geldi kizimin . Similac alimentum kullaniyoruz biz
Durumoms Yusra34 canım biliyorum öyle olması gerektiğini ama bi kerede malesef 30 yada 20 cc içiyo o yzden saatte bir vermk zorunda kalıyorum
Durumoms Itsybitsyspider bilmiyorumki başlarda çok güzel içiyodu 90 verdiğim bile oluyodu ama 1 haftadr içmiyo pek🙄🙆♀️
Meryemdeveci Durumoms belki mamayı sevmemiştir benim oğlum 1 yasında şuan dogdu dogali similac kunlanıyorum severek içiyor doyurucu özelligide var
Cesurefe Similacla buyuduk 10 bucuk ayligiz bende 3 saatte bir veriyordum.kilo alimi da gayet guzel önden gidiyordu hatta.belki sevmemis olabilir.kucuk bi kutu bebelac dene bakalim onunda tadi yumusak agir kokulu degil.
Durumoms Agg0207 öyle ayrım varmı bilmiyodum ben direkt similac kullanıyorum netten baktığımda da bi tek kullandığım çıkıyo başka çeşidi çıkmıyo