Masal_m 6 Nisan 😍 minik elleri hiç durmuyor sürekli ağzında 😊 herkese gülücükler atıyor sesler çıkarıyor tam sevmelik doyasıya öpüp koklamalık 🙏🏻 Tüm evlatları korusun Rabbim ❤️ Kilosu 6500 boyu 63 cm oldu bile 🧿
Goksinn sltn_duru hipp kullanıyorum. Çokta memnunum bizimki çok nadir kusuyor onuda geri yutuyor 😁 reflü bizde de var sürekli hırıldıyo
21idilcan Gyed Ah o meme grevi bizdede var. Evin içinde koşarak emziriyorum 😔 bgn tam 3 aylık olduk kızım
Sedayvaz35 Adelezra bende 28 nisanda dogum yaptim.. daha yeni oldum 4 gun önce..kırkım cikinca nerdeyse 28 gün sonra olmusum.. kendi annem ben 1 sene olmadim demisti.. sizce olmak mi iyi olmamak mi
Gyed 21idilcan anne olmak sabır işi çok zor ben 3 . Çocuk annesiyim en küçüğüm 9 yaşında unutmusum çocuk bakmayı allah yardımcımız olsun
Srfkce 27 nisan doğumlu bebeğim en son 6250ydi kilosu aşı günü bakmışlardı. Şu anlık bi sıkıntımız yok😊
aiseerol 188277366 benim kızımda 2 nisanda doğdu 🤗 ama kilosunu vs bilmiyorum pazartesi kontrole gideceğiz inşallah..