Gyed Nasilsiniz bebisler nasıl boy kilo ne durumda bizde uyku yok gece 3 de yatıyoruz meme reddi miz var
Halosmom Gyed benim de oğlum 4 nisan doğumlu. Meme reddi nasıl başladı bilgi verebilirmisiniz oğlum birkaç gündür meme almak istemiyor acaba red mi ediyor sıcaklardan mı böyle anlayamıyorum
Pinar34 Gyed bizimde aynı meme reddi var asla ağzına almiyo çığlık atıyor gece uykularımız pek yok 2 saatte 1 kalkıyor kilomuz 2 aylıkken 5.400 du şuan 2 ay 20 günlüğuz
Burcu22 Gyed 22nisan doğumlu oğluşum geçen hafta aşıda 5700du kilosu boy62cm arada çok arada agu diyor uçuyorum sevincimdennn😍 aynaları çok seviyor konuşuyor kendinle çok bizde meme reddini yoksa uykuya geçişte mi zorlanıyor tam emin değilim bagris cigris memede ama zorlada olsa hep ağzına götürüyorum gogsumu uyuyunca rahatliyor uyanınca emiyor güzel şükür 🤗
188277366 2 nisan doğdu kizim ama bu ay biraz zayıf kalmış dedi doktor sadece 400gr alabilmiş ama çok düşük agirlikli dogdu o yüzden olabilirmi bu arada 5200 geldi kilosu nsl sizce
Hanifeee 188277366 benim oğlumda 1 Nisanda doğdu ilk iki ay güzel kilo aldı bu ay 200 gr almış şimdi 5600 çok üzüldüm ya herkes zayıf diyo bi haftadır da ishal iştahsızlık huzursuzluk var dişleri oluşuyor öyle kaşınıyor ki damakları dişlik bile aldık
aiseerol 188277366 benim kızımda 2 nisanda doğdu 🤗 ama kilosunu vs bilmiyorum pazartesi kontrole gideceğiz inşallah..
GMZYSR Halosmom Ağladığında zorlamayın, meme reddinden değil de çoğunlukla uyumak için ağlıyordur, 5 dakika bile uyutabilseniz gözünü açtığında sakinlemiş olup uyku sersemi memeyi alacaktır. Aynı soruna böyle çare buldum.
GMZYSR Gyed Ağladığında zorlamayın, meme reddinden değil de çoğunlukla uyumak için ağlıyordur, 5 dakika bile uyutabilseniz gözünü açtığında sakinlemiş olup uyku sersemi memeyi alacaktır. Aynı soruna böyle çare buldum.
GMZYSR Pinar34 Ağladığında zorlamayın, meme reddinden değil de çoğunlukla uyumak için ağlıyordur, 5 dakika bile uyutabilseniz gözünü açtığında sakinlemiş olup uyku sersemi memeyi alacaktır. Aynı soruna böyle çare buldum.
Cagan_eren_asya 19 nisan doğumuyuz boy hatırlamıyorum 2 ay aşısında 8 kiloydu.gaz sorunumuz bitti gibi.ama uykuları çok kısa..konuşmak istiyor .kucak istiyor sürekli
188277366 Hanifeee aynen benimkide 1 haftadır ishal acaba ondan mi kilo alamiyo diyorum ilk iki ay bizde çok gzl kilo aldik bu ay pek alamamis
Sebihani 20 nisanda doğdu benim kızım da. Gece uykumuz taa 1de en erken. Nasıl düzene sokacağım hiç bilmiyorum. Saat 11 de başlıyorum ışıkları kapatıp uykuya geçirmeye ama nafile 😕
Gulsahagah Sebihani 8-8bucuk gibi gece uykusuna geçirmeye çalışmayı deneyin benimki de öyleydi şuan daha iyi
Hanifeee Gyed 1 Nisanda doğdu oğlum 62 cm 5600 gr kilosu biraz az herkes zayıf diyo hemşirede neden kilo almamış dedi üzüldüm 3 haftadır işe başladım acaba ondanmı diyorum süt içiyor ama ben güzel beslenmediğim için belki faydalı olmuyodur sütüm bir haftadır da dişlerimiz kaşınıyor iştahsızlık ishal var dişliği çok kullanamadığı için mecbur parmağımla kaşıyor