Şimdi sizlere yazıyorum ben mi abartıyorum bizim evde inşaat devam ediyor o yüzden eşyalarım evimde ama ben oturamıyorum 2 hafta önce doğum yaptım kayınvalidemlerde kalıyorum eltimde benden 1 ay önce Doğum yaptı ona altın taktılar ve birkaç hediye benim çocuğuma birşey yok hadi onu geçtim lohusalık döneminde hiç yatamadım ikinci gün ayaktaydım bakan olmazsa mecbur kalkıyorsun düzenli yemek yemen gerekiyor yemek yok eltim 20 günlükken bile hali yok yazık ben hamileyken o Doğum yaptığında yanlarına gitmiştik o el üstünde tutuldu bana çeyreği bile yok normalde iyi bir insan ama Doğumdan sonra çok değişti ben Doğum yaptıktan sonrada eltimler geldi ona ye kızım bak kızım bana tık yok eşim benimle ilgileniyor diye afedersiniz götünün üstünde durmak yok çocuğa yazık şu bu sürekli söyleniyor bişey yap desem anne sensin sen bileceksin o ne bilsin gibi söyleniyor eşim bugün iyisin değil mi aman hasta olma sen olana kadar ben olurum dedi diye sen niye hasta olacakmışsın sen hasta olsan bunlara kim bakacak diye demediğini bırakmadı neden böyle yapıyor anlamıyorum evim bitmedi ki gideyim çok bunaldım eşimin bana olan ilgisini hiç istemiyor gelip öpse bile canı sıkılıyor insan evladı mutlu diye mutlu olmaz mı 😔😔😔