Deletedmom_58 Önceden alınıp buzdolabında muhafaza ediliyor mu kendimiz yapabiliyor muyuz 2 ay 1 haftalık hemşire 3 ay ve 5 aylıkken yapabiliyoruz dedi alsak biz şu an yapsak yapabilir miyiz sıkıntı olur mu
Busra_33 Deletedmom_58 Ben kendim yaptım. Bebeğin kusuyor mu kusmuyor mu sen daha iyi bilirsin ona göre yavaş yavaş damlatırsın. Sağlık Ocağını bu soğukta tepip hasta edemem.
agns Deletedmom_58 bizim eczacımız buzdolabında muhafaza edebilirsiniz demişti ama ben şansa bırakmadım yaptiricagim gün aldım kayıtlara geçme konusunda bi daha sağlık ocağına gittiğinizde yaptığınız söyleyin onlar aşı kartına yazar arkadaşım öyle yaptı
Deletedmom_58 smeyyed gerçi evet bunu düşünemedim çok sağolun peki alsam aşı gününe kadar muhafaza edebiliyor muyuz
Beruz Deletedmom_58 hayır muhafaza edemezsiniz rota virüs asısı canlı aşı yani alır almaz yapılması lazım yoksa etkisini kaybediyor
Umay3840 Aliaslan1 kimi doktor 2 4 ay kimi doktor 3 5 ay öneriyo benm doktorum 3 5 ay da onermstı o aylarda yaptırdım
Deletedmom_58 Aliaslan1 bende öyle biliyorum sağlık ocağını aradım hemşireye sordum 3 ve 5.aylarda yapılıyor dedi
Umay3840 Deletedmom_58 bizim ozel doktrmz var o söylemsti bize ama saglık ocagndakı ebe de bilgi verr size zaten bebeklerin asılarndan sorumlu oldkları ıcn bilgi sahibiler
Deletedmom_58 agns tamam teşekkür ederim bende sordum bana da aynı sekilde muhafaza edebilirsiniz demişti