Deletedmom_21 Surekli hırıltı şeklinde ses geliyor burnu surekli temizliyorum birde surekli hapsiriyor evde grip olan biri yok disariya çıkartmam öyle kolay kolay birde bu hırıltısı gecmesi icin ne yapabilirim?
petitehatunn Deletedmom_21 burnunu temizlemeye devam et hep. varsa soğuk buhar makinesi çalıştır bulunduğu odada
Hebelehubelee Deletedmom_21 geçmeyen hırıltı varsa doktora götürün hemen Allah korusun bebekler hemen bronşit oluyor
Hebelehubelee Deletedmom_21 bizde burun temizleme rağmen geçmeyen hırıltı oldu sabahtan öğleden sonra doktora götürdüm hemen bronşit başlangıcıydı zaman kaybetme annesi
irva Deletedmom_21 Oğlumda öyleydi alerji sandım meğer gripmiş bana eşime geçince anladım.Tabi o arada oğluma doktoru burun spreyi vermişti alerji varsa diye rahatlaması için damla vermişti 10 gün kullanıp bırak diye.Çocuk normale döndü bunları kullanınca zaten vitamin vs de alıyor yemesi içmesi de yerindeydi.Sonra baktım ki ben hastalanıyorum ardımdan eşim ve anneme geçti.Biz de sadece burun tıkanıklığı oldu başka bir şey olmadı oğlumunda öyle.Testte verdim hatta corona mı diye negatif şükür.Grip salgını varmış.
Htcdrn Hemen doktora gitmenizi öneririm anlattığınız şekilde bizde oldu hırıltı ciğere iniyor , bronşiolit başlangıcı demişti bize de doktor . Erken tedavi her zaman daha iyi iyidir 🙏🏻
[silindi] Deletedmom_21 bizim doğuştan burun tıkanıklığımız var günde 4-5 sefer temizliyorum sorun olmuyor. Alerjik yada kuru havadan kaynaklı olabiliyor ama tabi üst solunum yolu enfeksiyonu da olabilir bronşite çevirmemesi için sürekli temizlemeniz gerek