Gulsenn Tecrübeli anneler ne olur yardım edin. Bebeğim bensiz uyumuyor Yanımda yatıyor ve sürekli emiyor ağzından memem çıktığı anda uyanıyor ve bütün gece böyle 😔9 aylık
Gyed Gulsenn ben birşey sorabilirmiyim benim Kız 2 aylık ve meme reddi yaşıyoruz başta o kadar iyidiki birden meme reddetti sizde bu aylarda bu durumu yaşadınız mi bende hep emmesini istiyorum hiç meme reddi yasadinizmi
Neslisahh Gulsenn Doğduğu günden beri memeyle yatıp kalkıyoruz🙄 ne emzik aldı ne ayakta sallandı 12 aylık şuan hala aynı şekilde devam ediyoruz demem o ki nası başlarsa öyle devam ediyor 😂🤪
Gulsenn Gyed hayır öyle bir durum yaşamadım. Bazen huysuz bir şekilde emerdi o zamanlar ayakta dolanarak emzirirdim
Meralolen Gyed sütün tadı ile ilgili olabilir son dönem yiyip içtikleriniz i gözden geçirmenizi tavsiye ederim birde başka bir emziren yakınınız varsa onun göğsüne uzatmayı deneyin. Sevgiler
AselZeynepli Gyed ben yaşamıştım o aylarda oluyor hem gaz sıkıştırıyor hem de memeyi reddediyor lar . Yaklaşık 1 ay sürdü sonra kendiliğinden duzeldi. Hem emmek istiyorlar hem de istemiyorlar gibi bir durum oluyor. Sabırlı olun . Biraz dolaştirin . Ustelemeyin
Goksualya 13 aylığız hala memede uyumaya devam :( uyku eğitimide korkutuyor beni ağlamasına dayanabileceğimi sanmıyorum :(