Zeynepnazinannesi Kızım gözünün kenarını turnaklamış ama baya 🤦♀️ Kan akmış ve kıpkırmızı ne sürebilirim bilginiz var mı
ruzgar11 Zeynepnazinannesi eger emziriyosan anne sutu damlat canim gercekten cok ise yariyo . bnm oglum heryerini tirmalar bn hemen azcik surerim cabuk iyilesir.
Bora_Mom Zeynepnazinannesi benimde aynısı oldu bilmediğim için hiçbirsey sürmedim kendiliğinden gecti bende de desit8n vardı normalde ama
asocialmom Zeynepnazinannesi aynen benim de kim bilir nasıl yanıyordur orası ne ara yaptı anlamadım da 🤦🏼♀️
Avsin Zeynepnazinannesi O kremle ilgili hiç bir bilgim yok. Zeytinyağı varsa onu deneyebilirsiniz bence herşeye iyi geliyor 😁
Zeynepnazinannesi ruzgar11 Evet emziriyorum canım şimdi krem sürdüm geçmezse yaparım çok teşekkür ediyorum 🙏
Minikbereninannesi Zeynepnazinannesi göz Zeynepnazinannesi göz etrafı olduğu İçin çok krem kullanmayın bence anne sütü sürün bir kaptan elinizle ya da pamukla. Direkt gözüne sıkmayın Çapak olur. Geçmiş olsun
Zeynepnazinannesi Bora_Mom Bende internetten içeriğini okudum ve sürdüm bu tür işler içinde kullanıma uygunmuş
Brsa Birsey sorabilirmiyim kizlar bebegim 4 aylik asi vurunduk olcuyorum hep degisik derecelrr cikiyor aksam ustu 6da calpol verdim 10dk kustu kac saat arayla veriliyor bu surup bilgisi olan cevap verebilirmi
Brsa Ilk bebegim oldugi icim bilmiyordum tesekkur ederim bide yuksek derece olarak bebelerde 37.bucuk ustu die biliyorum dogrumu