cnsaydn Arkadaşlar aranızda bu durumu yaşayan var mı? Bebeğim 5 ay 14 günlük zaten çok uyuyan bi bebek değildi şimdi hepten gitti 😓
mmervepanavur cnsaydn gündüz uğraş uğraş unutuyorum yarim saat sonra gözünü açıyor benimkide 5 ay 10 günlük gündüz toplasan 2 sa uyumuyoe
cnsaydn Sahidex ya 20 dk dan fazla öğlen uyumuyor bu gece 4,30 da kalktı 7 ye kadae öylece oturduk zaten 12 de uyumuştu şaştım kaldım napacağımı😣
Kucukadam19 Bbenim oğlum 5 ay 15 günlük zateb çok uyuyan bi bebek değildi hala daha da öyle en fazla yarım saat yani iyice dalsın diye beklerken bide bakarım ki çocuk uyanmış bide oğlum tombik kucakta da taşınmıyor yürüteç alacağım walla
Sahidex cnsaydn demekki oyun istiyo canım bizimki de öyle ama biz 1. Aydan beridir meme reddi yaşıyoruz 😔😔
cnsaydn Sahidex yaa inşallah düzelir canım uykuluyken falan emzirin diye duymuştun meme reddi olduğu zamanlarda
Sahidex cnsaydn sagol canım öyle yapıyorum zaten obur türlü almiyo önce ayakta emiyodu şimdi uyanıkken qyaktata emmiyo bıraksın istemiyorum ama sanırım bu gidişle iyice bırakacak denediğim yapmadığım şey kalmadı inan 😏😔
cnsaydn Sahidex inşallah bırakmaz ama elinden gelenide yapmışsın canım vicdanen rahat edersin sıkma canını.. sağlık versin Allah geri kalan herşey hallalolur..
cnsaydn mmervepanavur aynı bizim ki de öyle 1,5-2 saat toplamı o da max. Yani bazen o da yok ne yazık ki💆🏻♀️
Kucukadam19 Minikprenseees biliyorum illaki zararı vardıe saatlerce koymayacağımm çocuğu taşıyamıyorım sabaha kadar sırtım ağrıyor mecbur alıcam yani